Prelijepa brineta

Iz Bosne je u Australiju stigla bez ičega usred rata, kasnije je postala misica, a sad s nestrpljenjem čeka prvo dijete

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bivša misica Monika Radulović izgleda senzacionalno u osmom mjesecu trudnoće i odbrojava dane do rođenja prvog djeteta koje čeka sa suprugom, umjetnikom Alesandrom Ljubičićem.

Bivša miss Universe Australije i televizijska reality zvijezda porijeklom iz Bosne i Hercegovine Monika Radulović blista u zadnjim trenucima trudnoće i odbrojava do rođenja djeteta koje čeka sa suprugom, umjetnikom Alesandrom Ljubičićem.

30-godišnja Monika snimljena je na ulicama Sydneyja u kratkoj haljini koja je savršeno naglasila njezin trudnički trbuh i zapravo otkrila senzacionalnu figuru, s obzirom na to da se može primijetiti kako nije prikupila višak kilograma u blaženom stanju. Lijepa brineta linijom se pohvalila i na Instagramu, gdje je objavila fotografije na kojima pozira u uskoj haljini s dubokim prorezom, kao i onima u minijaturnom bikiniju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Monika Rad (@monika_rad) on

Monika i Alesandro uživaju u svojoj sreći, pogotovo nakon što su u kolovozu saznali da čekaju sina. "Ne mogu vjerovati da ćemo dobiti malenog dječaka! Već sam zaljubljena u njega" napisala je tada na Instagramu bivša misica.

Par se vjenčao u ožujku 2018. godine, prije nego što je ona sudjelovala u jednom popularnom reality showu, a zaručili su se četiri godine ranije.

Monika je inače rođena u bosanskohercegovačkom gradu Zavidovići, a kada je imala četiri godine, preselila se s roditeljima u Australiju kao izbjeglica. 2015. godine ponijela je laskavu titulu Miss Universe Australije i predstavljala je svoju zemlju na svjetskom izboru.

Diplomirala je psihologiju na Sveučilištu Western Sydney, a trudnoća i iščekivanje rođenja prvog djeteta trenutačno su joj najveća preokupacija.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Melania i Donald Trump (Foto: AFP) Melania Trump (Foto: AFP) Melania i Donald Trump (Foto: AFP) +0 Melania i Donald Trump (Foto: AFP) Celebrity Bizarno ponašanje Melanije i Donalda u javnosti teško je objasniti, ali kada se kamere ugase sve je drugačije?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene