Nije za svačiji želudac!

Zgrozila je bizarnim ritualom koji izvodi sa zaručnikom, pa pokušala objasniti, a liječnici ju upozorili na posljedice!

Megan Fox i Machine Gun Kelly Megan Fox i Machine Gun Kelly Profimedia 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Megan Fox i Machine Gun Kelly +0 Megan Fox i Machine Gun Kelly Galerija

Megan Fox i Machine Gun Kelly piju krv jedno drugoga i to u ritualne svrhe, a stručnjaci upozoravaju na opasnosti takvog čina.

Holivudska glumica Megan Fox nedavno je šokirala otkrićem da ona i njen zaručnik Machine Gun Kelly doslovno piju krv jedno drugoga, što se njezinim obožavateljima baš i nije svidjelo.

Pogledaj i ovo Megan Fox, Machine Gun Kelly, Taylor Swift i Travis Kelce - 2 promjene su vidljive! Jedna od najljepših glumica zabrinula svojom pojavom: ''Njezin bi doktor trebao biti optužen, gdje je nestala Megan?''

35-godišnja Megan sada je dala dodatno objašnjenje za Glamour UK, jer nakon što se na društvenim mrežama pohvalila što rade, pojavila su se brojna negodovanja medicinskih stručnjaka, poput onkologa Shikhe Jaina koji je izjavio kako ispijanje ljudske krvi nije sigurno te da postoji veliki rizik od zaraza i infekcija.

"Dakle, pretpostavljam da bi to s pijenjem krvi moglo dovesti u zabludu neke ljude ili da nas ljudi zamišljaju s peharima, da se ponašamo kao u 'Igri prijestolja'. Radi se o samo nekoliko kapi i povremeno ju konzumiramo samo u ritualne svrhe", izjavila je.

Glumica i reper ne odvajaju se jedno od drugoga, a već su stekli i status jednog od najbizarnijih slavnih parova. U prilog tome ide i Meganin zaručnički prsten koji s unutarnje strane ima bodlje kako bi je ozlijedio ako ga odluči skinuti.

Njih dvoje navodno su se zaljubili na prvi pogled kada su zajedno snimali film "Midnight in the Switchgrass", a ona je ubrzo nakon toga pokrenula razvod od glumca Briana Austina Greena, s kojim ima troje djece.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić +0 Lidija Bačić Celebrity Nova bombastična fotka Lidije Bačić: Pozadinu je stavila u prvi plan i naglasila da je sve bez Photoshopa!

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Richard Gere i Alejandra Silva Richard Gere i Alejandra Silva Richard Gere, Alejandra Silva (Foto: Profimedia) Richard Gere, Alejandra Silva (Foto: Profimedia) +17 Richard Gere i Carey Lowell (Foto: AFP) Nekad i sad Bivši najseksi muškarac ljubio je redom sve ljepotice, a smirila ga je tek 33 godine mlađa obiteljska prijateljica!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene