Presudio jedan bod

Završio direktno u eliminacijskom izazovu pa se oprostio s MasterChef kuhinjom: "Žao nam je jer vidimo da imaš tu srčanost, ljubav"

Petnaesta emisija showa MasterChef Petnaesta emisija showa MasterChef Nova TV 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Petnaesta emisija showa MasterChef Petnaesta emisija showa MasterChef Petnaesta emisija showa MasterChef Petnaesta emisija showa MasterChef Petnaesta emisija showa MasterChef Petnaesta emisija showa MasterChef Petnaesta emisija showa MasterChef Petnaesta emisija showa MasterChef Petnaesta emisija showa MasterChef Petnaesta emisija showa MasterChef +4 Petnaesta emisija showa MasterChef Galerija

Marko Krznarić je nakon elimininacijskog izazova napustio show "MasterChef".

Izbor natjecatelja koje je trebalo poslati u eliminacijski izazov MasterChefa izazvao je dodatne napetosti među članovima plavog tima, a to je primijetio i crveni tim koji je sve pratio s galerije. Razloge koji su navodili kada su morali priopćiti zašto su nominirali određenu osobu bili su više osobne prirode nego vezane za greške koje su radili prilikom kuhanja u posljednjem zadatku.

Pogledaj i ovo Melkior Bašić, Damir Tomljanović i Stjepan Vukadin opasno dobri Omiljeni chefovi iz MasterChefa udružili snage u kuhinji pa završili u društvu policije!

Kandidati koji su dobili najviše glasova - Zvijezdana, Ema i Vanja su sudjelovali u zadatku s Markom Krznarićem koji je već u prošloj emisiji završio direktno u ovom eliminacijskom izazovu. Marko nije bio zadovoljan argumentima koje su drugi davali kao razlog za eliminaciju. Volio bi, kaže, da u eliminacijski izazov idu voditelj i zamjenik tima, jer kako je objasnio nije nikada vidio da momčad izgubi utakmicu, a trener eliminira cijelu momčad i kaže da nije kriv.

Zadatak koji je dobilo ovih četiri kandidata je kopirati autorsko jelo koje je donijela gošća, dobitnica nagrade ''Andrej Barbieri'' za kuharsku nadu godine, mlada talentirana i perspektivna vlasnica šarmantne zalogajnice ''Kut'' – Ivana Bekavac.

Žiri nije znao čija su jela probali jer nisu bili u kuhinji dok su se ona spravljala, a kada su donesena pred njih, jela su bila označena brojem.

Marko Krznarić, koji je za rekreiranje Ivaninog jela sa srdelama dobio samo 12 bodova, napustio je MasterChef.

Klaudija je još za vrijeme kuhanja primijetila sa su mu ''srdelice ostale crvene u sredini''. Stjepan je njegov odlazak komentirao riječima: ''Žao nam je jer vidimo da u sebi imaš tu srčanost, ljubav''.

Nakon Marka u vili je ostalo još 17 kandidata koji se bore za prestižnu titulu i njihova nastojanja da izbore pobjedu nastavite pratiti na Novoj TV.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene