Marko Krznarić je nakon elimininacijskog izazova napustio show "MasterChef".

Galerija Petnaesta emisija showa MasterChef Petnaesta emisija showa MasterChef Petnaesta emisija showa MasterChef +11 Petnaesta emisija showa MasterChef

Izbor natjecatelja koje je trebalo poslati u eliminacijski izazov MasterChefa izazvao je dodatne napetosti među članovima plavog tima, a to je primijetio i crveni tim koji je sve pratio s galerije. Razloge koji su navodili kada su morali priopćiti zašto su nominirali određenu osobu bili su više osobne prirode nego vezane za greške koje su radili prilikom kuhanja u posljednjem zadatku.

Vezani članci Tomislav Marković - 6 Tomislav se oglasio i usput otkrio kada će osvojiti titulu MasterChefa: "I mene si rasplakao" Tomislav Marković - 4 Tomislavu je drago što ga prepoznaju na ulici, no priznaje što mu se nije svidjelo u MasterChefu: "Ponekad to ispadne malo grubo"

Kandidati koji su dobili najviše glasova - Zvijezdana, Ema i Vanja su sudjelovali u zadatku s Markom Krznarićem koji je već u prošloj emisiji završio direktno u ovom eliminacijskom izazovu. Marko nije bio zadovoljan argumentima koje su drugi davali kao razlog za eliminaciju. Volio bi, kaže, da u eliminacijski izazov idu voditelj i zamjenik tima, jer kako je objasnio nije nikada vidio da momčad izgubi utakmicu, a trener eliminira cijelu momčad i kaže da nije kriv.

Zadatak koji je dobilo ovih četiri kandidata je kopirati autorsko jelo koje je donijela gošća, dobitnica nagrade ''Andrej Barbieri'' za kuharsku nadu godine, mlada talentirana i perspektivna vlasnica šarmantne zalogajnice ''Kut'' – Ivana Bekavac.

Žiri nije znao čija su jela probali jer nisu bili u kuhinji dok su se ona spravljala, a kada su donesena pred njih, jela su bila označena brojem.

Marko Krznarić, koji je za rekreiranje Ivaninog jela sa srdelama dobio samo 12 bodova, napustio je MasterChef.

Klaudija je još za vrijeme kuhanja primijetila sa su mu ''srdelice ostale crvene u sredini''. Stjepan je njegov odlazak komentirao riječima: ''Žao nam je jer vidimo da u sebi imaš tu srčanost, ljubav''.

Nakon Marka u vili je ostalo još 17 kandidata koji se bore za prestižnu titulu i njihova nastojanja da izbore pobjedu nastavite pratiti na Novoj TV.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju