Ma je l’ ovo moguće?

Kakva transformacija Marka Cibocija: Drastično promijenio izgled pa svima postao još ljepši!

Marko Ciboci Marko Ciboci Marko Ciboci/Instagram 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Ciboci Marko Ciboci - 9 Marko Ciboci Marko Ciboci - 8 Marko Ciboci - 7 Marko Ciboci - 2 Marko Ciboci Marko Ciboci Marko Ciboci Žiri showa Ples sa zvijezdama +10 Marko Ciboci - 1 Galerija

Marko Ciboci pohvalio se drastičnom transformacijom na Instagramu objavivši fotografiju na kojoj pozira s dugom tamnom kosom i bradicom.

Naš talentirani i nagrađivani plesač Marko Ciboci, kojeg smo nedavno gledali i u žiriju showa "Ples sa zvijezdama" iznenadio je drastičnom transformacijom zbog koje ga stvarno nije lako prepoznati.

Pogledaj i ovo Marko Ciboci "Najpoznatija u RH" Ciboci se pohvalio predivnom osobom koja se pojavila u našem hit-showu ove godine i otkrio što misli o njoj!

Marko je sa svojim pratiteljima na profilu na Instagramu podijelio fotografiju na kojoj pozira s dugom tamnom perikom i bradicom, a otkrio je i da je nastala u Londonu.

"Nikad me nisu tražili da ponašam kao lucifer, ali čini se da za sve postoji prvi put", napisao je uz objavu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Ciboci (@markociboci)

"Kako dobra fotka", "Savršen", "Prelijep u svakoj kombinaciji", "Vrh", "Prezgodan momak", "Meni prelijep", "Uh, zgodan za poludit", "Bome nije loše", nahvalile su ga obožavateljice u komentarima.

Iako je iza Marka više od 35 godina plesnog iskustva i rada u plesnoj industriji te je u plesnim krugovima odavno već dobro poznat, šira publika upoznala ga je tek u "Plesu sa zvijezdama", a evo kako će on pamtiti cijelo iskustvo.

"Ples sa zvijezdama 2022. - što reći?! Preplavljen sam emocijama i zahvalnošću što sam dobio priliku biti dio ovog prekrasnog projekta. Pozitivna energija i kreativnost bili su apsolutno izvanredni u cijelom projektu. Imao sam priliku upoznati mnoge lijepe duše i divne ljude, od osiguranja do glavnog ureda", napisao je Marko nakon završetka showa na Instagramu.

Cibocija su prozvali najstrožijim članom žirija, a on se oglasio i na taj komentar.

"Znam da sam bio muka, ali netko je to morao biti. Podijelimo ovu pozitivnu energiju s drugima, ali prije svega plešite i budite sretni", poručio je.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Camila Cabello - 4 Camila Cabello - 3 Camila Cabello - 2 Camila Cabello - 1 +4 Camila Cabello Celebrity Bez imalo zadrške ističe ono što većina žena skriva, ni najmanji mogući bikini s tangicama ne predstavlja joj problem!

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Matthew McConaughey i Camilla Alves Matthew McConaughey Matthew McConaughey Matthew McConaughey i Frank Lampard +9 Matthew McConaughey i Camila Alves (Foto: AFP) Celebrity Miljenik žena morao se dobro pomučiti oko ove ljepotice, ona nije ni znala tko je kada joj je prišao!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene