Parodija na izvedbu himne Josipe Lisac na inauguraciji Zorana Milanovića privukla je brojnu publiku, a glumac Marin Bukvić objasnio je kako se iza svega krije viši cilj.

Galerija


Mladi glumac Marin Bukvić prošloga je tjedna na svom profilu na Facebooku objavio parodiju na izvedbu himne Josipe Lisac na inauguraciji Zorana Milanovića. U kratkom je roku njegova parodija podijeljena više od 6000 puta, a video je pogledalo preko 100.000 korisnika Facebooka.

Vezani članci Josipa Lisac - 4 Bila je to ljubav o kojoj se i danas priča: Dirljiva objava Josipe Lisac njezinom voljenom Karlu Josipa Lisac Josipa Lisac prokomentirala izvedbu himne Lady Gage pa se usporedila s njom: "Tek kad vani vidiš nešto lijepo, shvatiš da to već imaš doma"

Glumac je otkrio pravu istinu koja stoji iza videa. "Još jednom ste pomogli. Nesvjesno! Kroz osmijeh! A ja sam malo lagao. Oprostite mi!", kaže Bukvić te ističe da iza svega stoji viši cilj.

"Ovaj video nije bio samo video. Bio je mašina s višim ciljem! Pokretač promjene. Prije neki dan dobio sam poruku mame Biljane koja me molila pomoć za svoje dijete. Rekla mi je kako ne može javno tražiti podršku jer se boji reakcije supruga i osude za njenu djevojčicu. Kako nisam bio u mogućnosti sam pomoći, a znao sam da obični apel za pomoć neće biti dovoljan da se ljudi odazovu, odlučio sam napraviti video za koji sam znao da će u tom trenutku pripomoći u preskakanju prepreke koja se stvorila ispred nas", piše glumac.

"Video se munjevito širio društvenim mrežama, inboxima, portalima, aplikacijama. Jednako brzo kao i nove suradnje koje su stigle zahvaljujući tome - a time i nove kune za pomoć. Stotine tisuća pregleda su se brojili, puno vas se smijalo, malo vas se i ljutilo ali nisam reagirao jer sam znao što se događa u pozadini. I uspjeli smo! JESMO!", zaključio je.

Josipa, izdrži. #timLisac #NOHATE #samoljubav ❤️ VAŽNO: Josipa Lisac je vrsna umjetnica, ikona! Iznimno cijenim njenu...

Posted by Marin Bukvic on Wednesday, February 19, 2020

Ispričao se Josipi Lisac i Zvjezdanu Ružiću ako ih je njegov video na bilo koji način povrijedio. "Nije mi to bila namjera. Vaša umjetnost je iznad vremena u kojem živimo. Hvala vam na njoj! Ovih dana mama Biljana i njena princeza dolaze u Zagreb. Idemo obaviti što se obaviti mora. Za njen i osmijeh njene djevojčice! Do nekih novih priča, smijte se, pomažite i nemojte nikada zaboraviti...volite i dopustite drugima da vas vol", poručio je Marin Bukvić na svom profilu na Facebooku.

Vojko V prvi put pokazao lijepu suprugu Anđelu i oduševio fanove: "Tko ti je ta mala?"