Lijepe sestre

Zgodne kćeri Zdravka Mamića ne pojavljuju se često u javnosti, no zato su ukrale svu pažnju na Jedvajevoj svadbi!

Lucija i Iva Mamić Lucija i Iva Mamić Josip Regovic 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Lucija i Iva Mamić Lucija i Iva Mamić Lucija i Iva Mamić Tin Jedvaj i Dina Dragija vjenčanje Tin Jedvaj i Dina Dragija vjenčanje Tin Jedvaj i Dina Dragija vjenčanje Tin Jedvaj i Dina Dragija vjenčanje Tin Jedvaj i Dina Dragija vjenčanje Tin Jedvaj i Dina Dragija vjenčanje Tin Jedvaj i Dina Dragija vjenčanje +16 Tin Jedvaj i Dina Dragija vjenčanje Galerija

Svadbu nogometaša Tina Jedvaja i Dine Dragije nisu propustile ni kćeri Zdravka Mamića, Lucija i Iva, koje nisu mogle proći nezamijećeno.

Na vjenčanju nogometaša Tina Jedvaja i Dine Dragije, među gostima bile su i kćeri Zdravka Mamića,  Lucija i Iva, koje su došle zajedno u pratnji brata Maria i njegove druge supruge Tije.

Pogledaj i ovo Izabel Kovačić s kćerima Zdravka Mamića (FOTO: Screenshot/Instagram) Vesela ekipa Kći Zdravka Mamića proslavila rođendan, s njom tulumarile žena Matea Kovačića i djevojka Tina Jedvaja

Iva je za ovu prigodu odabrala dugu usku haljinu boje fuksije s visokim prorezom i golim ramenima te je pokazala svoje vitke duge noge i zgodnu figuru. Stajling je upotpunila bijelom torbicom i zalizanom niskom pundžom.

Lucija se odlučila za nešto izazovniju žutu haljinu, koja je također imala visoki prorez no razlikovala se od sekine haljine zbog dekoltea i proreza kroz sredinu koji je istaknuo njezin isklesani trbuh.

U ovoj haljini pokazala je i svoju zavodljivu figuru, ali i raskošne grudi te preplanuli ten. Outfit je ukrasila nakitom, laganom šminkom i ispeglanom spuštenom frizurom.

Podsjetimo, braća Mamić, Zdravko i Zoran nisu mogli prisustvovati ovom glamuroznom događaju jer i dalje borave u Bosni i Hercegovini.

Među gostima su bila i brojna poznata imena. Bila je tu Izabel Kovačić, pjevač Stefan Cvijović Cvija, dizajnerica Kristina Burja, te frizer Zvonimir Franić koji je bio zaslužan za Dininu frizuru.

Par je za prvi ples odabrao ''Perfect'' od Eda Sheerana, a goste je zabavljala grupa Lexington, dok je kasnije iznenađnje bio Saša Matić.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Indira Levak Indira Levak Indira Levak Indira Levak +17 Indira Levak Celebrity Vrlo kratka Indirina haljina otkrila je i više nego što je pjevačica očekivala, za sve je kriv ovaj neobičan kroj!

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić Žanamari Perčić Žanamari Perčić Žanamari Perčić +15 Žanamari Perčić Celebrity Žanamari u vrućim hlačicama pokazala noge za koje vježba i po četiri sata dnevno, trud se bome isplatio!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene