Madonna je rijetko kada viđena u društvu svojih sestara, a čini se da je opet posegnula za nekim zahvatima pomlađivanja.

Galerija


Pop-kraljica Madonna ni u šezdesetim godinama ne prestaje iznenađivati javnost iz dana u dan, a ništa drugačije nije bilo ni kada je objavila obiteljsku fotografiju na kojoj joj društvo prave tri sestre i otac.

Vezani članci Rumer Willis i Demi Moore Što se zapravo krije iza šokantnog, novog izgleda Demi Moore? Razne priče utišati nisu mogle ni PR službe Rocco Ritchie Pamtimo ga još kao dječaka i sina slavnih roditelja, a danas je veliki zavodnik u društvu misteriozne ljepotice

Obitelj se okupila povodom 90. rođendana njezina oca Silvija Cicconea, a pjevačica je na slavlju održanom u Michiganu pozirala sa svoje tri mlađe sestre. Nije trebalo proći puno vremena da njezini pratitelji na društvenim mrežama ne primijete koliko se razlikuje od 59-godišnje Melanie, 53-godišnje Jennifer i 61-godišnje Paule.

Sestre su rijetko kada na okupu, a još se rjeđe viđaju zajedno u javnosti, stoga je ta fotografija izazvala veliko zanimanje javnosti.

No ono što je ponovno izazvalo zgražanje, ali i zabrinutost Madonninih obožavatelja jest njezino novo lice, koje je očito rezultat brojnih tretmana i zahvata. Da nije riječ samo o filtrima na Instagramu i aplikacijama za uređivanje fotografija, svjedoče i videi koje sama objavljuje na Instagramu.

Inače, Madonna je sretna u ljubavi s mlađahnim dečkom, plesačem Ahlamalikom Williamsom, kojemu je samo 26 godina, i koji se od nje zapravo odvaja u rijetkim trenucima. Čini se da razlika od 37 godina nikome ne smeta, pa tako ni njezinoj djeci, sinu Roccu koji je od Ahlamalika mlađi tek šest godina, te kćeri Lourdes, koja je mlađa dvije godine.

Mia Negovetić odrasla je i zaljubila se: Prvi put se u javnosti pojavila s dečkom koji joj je velika podrška!

Nives je možda Egipat zamijenila svojom terasom, ali to ne znači da se i obukla - raskošna figura u prvom planu!