ona mu nije ostala dužna

Protivnik mu je izvrijeđao suprugu i proglasio ju preljubnicom, no UFC zvijezda sa zgodnom brinetom ima brak iz bajke!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon što ju je javno izvrijeđao UFC borac Conor McGregor, cijeli svijet bruji o supruzi Dustina Poiriera Jolie.

Supruga UFC borca Dustina Poiriera, Jolie, našla se u središtu pozornosti nakon njegove pobjede nad Conorom McGregorom na UFC 264 u Las Vegasu.

Conor, koji je u borbi slomio nogu, prostački ju je izvrijeđao pred punom dvoranom dok je njezin suprug medijima davao izjave.

"Tvoja supruga mi je u privatnim porukama. Hej dušo, javi mi se kasnije. Vidimo se u mom klubu na after partyju. Izgledaš dobro ti mala kur***. Je*** njega", dobacio joj je među ostalim, no ona mu nije ostala dužna.

Jolie mu je pokazala srednji prst, a fotografija njezina reakcije brzo je postala hit na društvenim mrežama.

"Ne možete govoriti takve stvari. Moja je supruga čvrsta kao stijena. Nisam zbog toga zabrinut. Ali rekao je da će me usmrtiti. To se ne govori, da ćeš nekog ubiti. Isto i ovakve stvari o supruzi", komentirao je Poirier nakon borbe.

Jolie je svojem suprugu najveća potpora u karijeri i na svakom meču ga žustro bodri uz ring te se na svojem Instagramu hvali njegovim uspjesima.

A iako je žena jednog od najpoznatijih UFC boraca, uspješno čuva svoj privatni život o javnosti pa se o njoj znaju samo informacije koje su vezane i uz Dustina.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli JOLIE POIRIER (@mrsjoliepoirier)

Par je zajedno još od srednje škole, a vjenčali su se u rujnu 2009. godine i od tada su nerazdvojni. Nakon sedam godina braka dobili su sina Parkera Noellea Poiriera.

Dustin je u nekoliko prilika kazao kako ga je brak pretvorio u boljeg čovjeka i sportaša, ne ustručava se pohvaliti svoju suprugu u javnosti. Njih dvoje su 2018. godina zajedno osnovala i humanitarnu udrugu "Good Fight Foundation" koja je od tada pomogla prikupiti milijune dolara za potrebitu djecu.

Poznato je i da je Jolie velika ljubiteljica fitnesa čemu duguje svoju zavidnu figuru za koju redovito dobiva komplimente na Instagramu.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Tatjana Jurić Tatjana Jurić (Foto: Instagram) Tatjana Jurić (Foto: Instagram) +0 Tatjana Jurić (Foto: Bojan Zibar) Celebrity Tatjana Jurić u badiću pokazala vitke noge, pratitelji joj poručili da je najljepša Hrvatica

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene