Bio je njezin učenik

Francuski predsjednik zaljubio se u 24 godine stariju profesoricu, a svi su bili uvjereni da hoda s njezinom kćeri

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Emmanuel i Brigitte Macron upoznali su se dok je on još bio njezin učenik, a razlika od 24 godine nikada im nije smetala.

Emmanuel Macron je dobio drugi mandat u fotelji francuskog predsjednika nakon što je u drugom krugu izbora porazio Marine Le Pen, a postao je i prvi predsjednik Francuske kojem je uspjelo dobiti dva uzastopna mandata.

Pogledaj i ovo Emmanuel Macron Mali je svijet! Francuski predsjednik nije ni slutio da u razred ide s pokćerkom, ona ga baš i nije voljela, a za njega je imala i zanimljiv nadimak

44-godišnji Macron je tijekom prvoga mandata mnoge fascinirao i svojom ljubavnom pričom, a čitav svijet je htio čuti detalje njegove ljubavi s 24 godine starijom Brigitte. Brigitte je njegova bivša profesorica, koja je ostavila supruga i troje djece zbog učenika koji je kasnije postao prvi čovjek Francuske.

Zanimljivo, u vrijeme kada su se upoznali, Macron je slušao nekoliko kolegija s Brigittinom kćeri te je s njom bio dobar prijatelj. Upravo zbog tog prijateljstva, mnogi su mislili da je Emmanuel u vezi s njezinom kćeri, a ne Brigittin ljubavnik. Unatoč zlim jezicima i preprekama na koje su nailazili, Emmanuel i Brigitte stali su pred oltar 2007. godine. U to je vrijeme on imao 29, a ona 53 godine.

Brigitte je jednom prilikom ispričala kako ju Emmanuel nije nagovarao na vjenčanje, polako su išli prema tome, a nije mogla biti sretnija. Iako nemaju zajedničke djece, istaknuo je kako su njezina djeca i unuci i njegova obitelj. Često kaže i kako mu je Brigitte intelektualna partnerica i neporeciva potpora u svemu. Macron kaže kako je važno da je u ljubavnom smislu sretan jer će na taj način bolje i voditi svoju zemlju.

Poznato je i kako Macron i njegova supruga ništa ne rade bez da onaj drugi to zna. Telefonski se čuju svakih sat i pol, a sve je otkrila njihova prijateljica i novinarka Gaël Tchakaloff koja je prošle godine objavila knjigu o njihovoj ljubavnoj priči.

"Dok god smo zajedno, sve će biti u redu. Bili smo pravi sretnici što smo se sreli. Rijetki mogu shvatiti našu vezu, no od prvoga dana smo kliknuli i nismo se odvojili jedno od drugoga do danas", rekla je jednom prilikom Brigitte.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić +19 In Magazin: Franka Batelić - 3 Celebrity Pogledajte zašto je Šuput zamolila sve da zaplješću Franki Batelić, razlog je zbilja poseban!

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Igor Mešin i Maja Šuput - 3 Maja Šuput i Igor Mešin - 1 Maja Šuput i Igor Mešin - 2 +0 Maja Šuput i Igor Mešin - 2 Celebrity Je li ovo jedno od najboljih izdanja Maje Šuput? Originalni dekolte i frizura koja joj zbilja stoji odlično!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene