61-godišnja Ellen DeGeneres i 46-godišnja Portia de Rossi zajedno su od davne 2004. godine.

Galerija


Ellen DeGeneres nekad nije imala ništa, a danas ima sve.

Vezani članci Ellen DeGeneres i Portia de Rossi Stigle je najgore glasine u zadnjih 30 godina, ali ona razmjenjuje poljupce s 15 godina mlađom suprugom Ellen DeGeneres i Portia Di Rossi Prošla je pakao, udala se za slavnu glumicu, "teška" je više od 450 mil. dolara, ali put do vrha nije bio lak

61-godišnja komičarka i voditeljica Ellen DeGeneres s 20 godina izgubila je tadašnju djevojku u tragičnoj automobilskoj nesreći. U to vrijeme komičarka je živjela u New Orleansu i jedva spajala kraj s krajem konobareći. S djevojkom je živjela u unajmljenom stanu, a kako si ga sama više nije mogla priuštiti, tijekom tugovanja se morala i iseliti iz njega.

Pronašla je stan u suterenu koji je umjesto kreveta imao samo madrac koji je k tome bio i prepun buha, a upravo joj je tamo sinula ideja kako bi svoju tugu mogla pretvoriti u stand-up show te tako lakše prebroditi teške dane.

1986. godine pojavila se u "The Tonight Showu" koji je u to vrijeme vodio komičar Johnny Carson, a ostalo je povijest.

Njezino se bogatstvo danas procjenjuje na vrtoglavih 360 milijuna dolara, a njezin "The Ellen DeGeneres" show jedan je od najgledanijih i najpopularnijih.

No na vrhuncu velike slave Ellen je još jednom pala na samo dno i ostala bez svega kada je priznala da je lezbijka u velikom intervjuu za slavni časopis Time s naslovnicom "Yep, I'm gay". Ellen je zatim gostovala u showu još slavnije Opre Winfrey, a reakcije mnogih bile su jako negativne. I Ellen i Oprah primale su prijetnje te su nazivane pogrdnim imenima, no to je bio tek početak.

Ellen je priznanjem gotovo uništena karijera na svim poljima jer ona nije samo komičarka i voditeljica, već i glumica te spisateljica, no ona se vratila jača nego ikad.

S poslovnom srećom stigla je i ona ljubavna s glumicom Portijom de Rossi, zanosnom plavušom najpoznatijom po ulozi u seriji "Ally McBeal". Cure su prohodale 2004. godine, no upoznale su se 4 godine ranije. Tada je među njima zaiskrilo odmah, no Ellen je u to vrijeme bila u vezi.

Ipak, voditeljica je kasnije priznala kako je godinama razmišljala o Portiji nakon susreta jer nikad ni s kim nije osjetila takvu energiju.

2008. godine, nakon što su u Kaliforniji dopušteni istospolni brakovi, Ellen i Portia stale su pred oltar, a Portia je uzela njezino prezime. Za par se nikada nije vezao niti jedan skandal, a u svojoj vili žive s nekoliko pasa i mačaka.

Ipak, posljednjih se dana šuška kako proživljavaju bračnu krizu, no Portia je kratko komentirala kako je počašćena time što se i dalje priča o njima. "Ellen i ja pokušavamo ignorirati glasine, koliko god one bile nevjerojatne", poručila je u jednom intervjuu. 

Šuput će ove jeseni imati više razloga za slavlje, evo što nam je otkrila o dolasku prinove u obitelj!