Kao na filmu!

Pogledajte kako izgleda supruga Dine Merlina, ne pokazuje ju često u javnosti, a na vjenčanje ju je gotovo morao oteti!

Dino Merlin i Amela Dervišhalidović Dino Merlin i Amela Dervišhalidović In Magazin 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Dino Merlin i Amela Dervišhalidović Dino Merlin Dino Merlin Dino Merlin (FOTO: Sanjin Strukic/PIXSELL) Dino Merlin (Foto: PR) - 2 Dino Merlin (Foto: Željko Vidinović) - 5 Dino Merlin (Foto: Željko Vidinović) - 3 Dino Merlin (Foto: PR) - 1 Dino Merlin (Foto: PR) - 4 Novi hit Dina Merlina - 8 +7 Novi hit Dina Merlina - 11 Galerija

Dino Merlin i supruga Amela Dervišhalidović zajedno su od njegove 17. godine, ali u javnosti se rijetko kada zajedno pojavljuju.

Jedan od najpopularnijih pjevača u regiji Dino Merlin u javnosti se najčešće pojavljuje sam i u rijetkim prilikama pokazuje svoju suprugu Amelu Dervišhalidović s kojom ima dvoje djece, no njihova je ljubavna priča kao iz nekog filma.

Pogledaj i ovo Zdravko Čolić - 1 ovo se čekalo! Nova suradnja Zdravka Čolića i Dina Merlina: Poslušajte nostalgičnu glazbenu priču o sudbini stare ljubavi

Njihov brak nije obilježio niti jedan skandal ili afera, a zajedno su od njegove 17. godine. 

"Sa svojom ženom Amelom sam od sedamnaeste godine i još uvijek mi je lijepo. Nemam problema ni skandala. Doduše, nismo u braku tolike godine, jer smo se zabavljali skoro pet godina", prisjetio se Merlin jednom prilikom za Eksluziv.ba.

No na početku veze nisu im tekli med i mlijeko jer su se Amelini roditelji protivili da budu zajedno, a razlog tome bilo je Dinino siromaštvo dok je ona bila članica ugledne obitelji i studentica arhitekture.

"Borili smo se, krili, ali nitko nas nije mogao rastaviti. Nakon pet godina smo se tajno vjenčali. Bilo je to romantično vjenčanje, iako sam svoju ženu doslovno oteo. Uz nas su bili samo moj kum i Amelina sestra koja je bila kuma. Govor matičarke bio mi je predug, stalno sam pogledavao na vrata da ne bi netko naišao i pokvario našu sreću", otkrio je pjevač.

Anela je ostala uz Dinu i na počecima njegove glazbene karijere kada nije zarađivao ni blizu koliko danas zarađuje, štoviše znao se vraćati kući s turneja bez novčića.

"Moja žena je stajala na vratima, dočekala me s bebom. Naida je možda imala pola godine, a supruga Amela je baš završavala arhitekturu. Tiho me je upitala: ”Jesi li nam šta doneo? Nemam za mlijeko”. Ja nisam imao ni jedan jedini dinar. Nisam donio ništa, jer nisam ništa zaradio. Bili su tu veliki troškovi. Dao bih sve da sam te noći mogao odgovoriti: ”Da, donio sam 100 maraka”, izjavio je za Ekskluziv.ba.

Unatoč tome što se rijetko pojavljuju u javnosti, Anela i Dino i danas u sretnom braku i ponosni su roditelji kćeri Naide i sina Hamze.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Rucner Ana Rucner Ana Rucner Ana Rucner +2 Ana Rucner Nekad i sad Stara fotografija Ane Rucner otkrila je zanimljivi detalj zbog kojeg ćete se zapitati je li to uistinu ona!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene