Dino Merlin i supruga Amela Dervišhalidović zajedno su od njegove 17. godine, ali u javnosti se rijetko kada zajedno pojavljuju.

Galerija Dino Merlin i Amela Dervišhalidović Dino Merlin Dino Merlin - 2 +25 Dino Merlin - 1

Jedan od najpopularnijih pjevača u regiji Dino Merlin u javnosti se najčešće pojavljuje sam i u rijetkim prilikama pokazuje svoju suprugu Amelu Dervišhalidović s kojom ima dvoje djece, no njihova je ljubavna priča kao iz nekog filma.

Vezani članci Dino Merlin Raznježeni Dino Merlin koncert godine posvetio majci: "Pitam se bi li večeras bila sretna?" Dino Merlin Dino Merlin ima novi hit u kojem pjeva o istinitoj ljubavnoj priči koja nikad ne prestaje

Njihov brak nije obilježio niti jedan skandal ili afera, a zajedno su od njegove 17. godine. 

"Sa svojom ženom Amelom sam od sedamnaeste godine i još uvijek mi je lijepo. Nemam problema ni skandala. Doduše, nismo u braku tolike godine, jer smo se zabavljali skoro pet godina", prisjetio se Merlin jednom prilikom za Eksluziv.ba.

No na početku veze nisu im tekli med i mlijeko jer su se Amelini roditelji protivili da budu zajedno, a razlog tome bilo je Dinino siromaštvo dok je ona bila članica ugledne obitelji i studentica arhitekture.

"Borili smo se, krili, ali nitko nas nije mogao rastaviti. Nakon pet godina smo se tajno vjenčali. Bilo je to romantično vjenčanje, iako sam svoju ženu doslovno oteo. Uz nas su bili samo moj kum i Amelina sestra koja je bila kuma. Govor matičarke bio mi je predug, stalno sam pogledavao na vrata da ne bi netko naišao i pokvario našu sreću", otkrio je pjevač.

Anela je ostala uz Dinu i na počecima njegove glazbene karijere kada nije zarađivao ni blizu koliko danas zarađuje, štoviše znao se vraćati kući s turneja bez novčića.

"Moja žena je stajala na vratima, dočekala me s bebom. Naida je možda imala pola godine, a supruga Amela je baš završavala arhitekturu. Tiho me je upitala: ”Jesi li nam šta doneo? Nemam za mlijeko”. Ja nisam imao ni jedan jedini dinar. Nisam donio ništa, jer nisam ništa zaradio. Bili su tu veliki troškovi. Dao bih sve da sam te noći mogao odgovoriti: ”Da, donio sam 100 maraka”, izjavio je za Ekskluziv.ba.

Unatoč tome što se rijetko pojavljuju u javnosti, Anela i Dino i danas u sretnom braku i ponosni su roditelji kćeri Naide i sina Hamze.

Stara fotografija Ane Rucner otkrila je zanimljivi detalj zbog kojeg ćete se zapitati je li to uistinu ona! Ana i Snježana Rucner Ana Rucner Ana Rucner +22 Ana Rucner i Vlado Kalember

Princ Harry zabrinut je za sigurnost svoje obitelji, potez za koji se odlučio mogao bi zadati glavobolje kraljici Princ Harry i Meghan Markle Princ Harry i Meghan Markle s djecom Meghan Markle i princ Harry +27 Princ Harry, Meghan Markle

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju