Nekima je to čudno

Zaljubio se u nju kada je ona imala 18, a on 44 godine: Osvojio ju je u samo jednoj večeri, a zbog nje se i rastao

Veronica i Andrea Bocelli (Foto: Getty) Veronica i Andrea Bocelli (Foto: Getty) Getty 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Veronica i Andrea Bocelli (Foto: Getty) Andrea Bocelli (FOTO: PR) Andrea Bocelli i Elisabetta Canalis (Foto: Profimedia) +0 Andrea Bocelli i Elisabetta Canalis (Foto: Profimedia) Galerija

Andrea Bocelli u sretnom je braku s Veronicom Berti, koja je od njega mlađa 26 godina, a par je zapravo sretan zbog te velike razlike.

Slavni talijanski tenor Andrea Bocelli akter je jedne od najljepših ljubavnih priča današnjice, otkako je njegovo srce osvojila lijepa sunarodnjakinja Veronica Berti, koja je od njega mlađa čak 26 godina.

Pogledaj i ovo Andrea Bocelli i Veronica Berti Razlika u godinama im ne smeta! Preselili su jedno k drugom čim su se upoznali, a malo tko zna kako uopće izgleda supruga najpoznatijeg svjetskog opernog tenora!

62-godišnji Andrea i 36-godišnja Veronica upoznali su se 2002. godine na jednoj zabavi kada je njoj bilo tek 18 godina. Njihova je ljubav započela kao u nekoj filmskoj priči, nakon što joj je on iste večeri kada ju je upoznao otpjevao ariju, čime ju je zapravo i osvojio.

"Svi su bili tamo i to je zaista bio divan trenutak. Bio je to najbrži početak neke veze jer smo se zbližili iste večeri", prisjetio se Bocelli upoznavanja sa suprugom u jednom od intervjua.

Par se nikada nije zamarao velikom razlikom u godinama, a Andrea je objasnio kako su velike dobne razlike zapravo tradicija u njegovoj obitelji i nešto što se podrazumijeva.

"Između mojih roditelja također je velika razlika. Uz to sam vrlo religiozan, a dobna razlika je nešto što često susrećemo u biblijskim brakovima", rekao je operni pjevač. Dodao je kako ga sa suprugom Veronicom najviše povezuje upravo glazba.

Andrea je u to vrijeme bio u braku s bivšom suprugom Enricom Cenzzati, s kojom je dobio dvojicu sinova, no od nje se razveo ubrzo nakon što je upoznao Veronicu.

2012. godine Veronicu mu je rodila kćer Victoriju, a taj sretni događaj par je obilježio, a kako drugačije nego pjesmom, točnije zajedničkom izvedbom prekrasne ljubavne skladbe "Qualche Stupido". Dvije godine kasnije Andrea je Veronicu odveo pred oltar, 21. ožujka 2014. godine vjenčali su se na bajkovitoj ceremoniji u svetišu Madonne di Montenero u Toskani.

Danas sretno žive u Italiji, a tijekom prošle godine zajedno su se posvetili i borbi protiv koronavirusa, koji su oboje preboljeli i uspješno se oporavili.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) Jessica Ledon, David Guetta (Foto: Profimedia) David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) +8 David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Poslije 22 godine braka srce mu je osvojila mlađahna seks-bomba! Oboje su savršeno isklesani, ali s nje je pogled baš teško skinuti

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Ella Dvornik - 1 Celebrity Ella Dvornik opet objavila video koji su joj uklonili zbog "golotinje", ono što je pokazala u njemu sve je ostavilo u čudu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene