bio je uporan

Ova plavokosa ljepotica ignorirala je jednog od najzgodnijih nogometaša na Euru, a on je odmah znao da će se oženiti njome

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Alice Campello-Morata i Alvaro Morata vjenčali su se u lipnju 2017. u Veneciji i imaju troje djece.

Španjolac Alvaro Morata (28), koji se nalazi na listama najzgodnijih nogometaša na Euru 2020., zamijetio je svoju suprugu Alice Campello (26) na Instagramu, a ona ga je isprva ignorirala. 

Igrač Juventusa 2016. je vidio fotografiju koju je objavila modna talijanska dizajnerica i manekenka te je pitao svoje prijatelje poznaje li ju tko i može li ga upoznati s njom. No nisu imali zajedničkih poznanika pa je Alvaro poslao poruku Alice. 

"Javio mi se na Instagramu i odgovorila sam mu dugo vremena nakon toga i na kraju sam se pristala naći s njim. Kada sam sam ga upoznala uživo, shvatila sam da ima ozbiljne namjere. Na primjer, dva tjedna nakon našeg prvog spoja vozio se osam sati autom da bi upoznao moju obitelj i vratio se kasno u Torino, iako je imao rano trening s Juventusom. Pokazao je kakav je tom gestom i s još tisuću ostalih", ispričala je plavokosa ljepotica. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alice Campello-Morata (@alicecampello)

Otkrila je kako su njegovi prijatelji i obitelj isticali da nikad nisu vidjeli Alvara takvog, a on je neprestano govorio da se želi oženiti njome. "Zaprosio me osam mjeseci nakon našeg prvog izlaska", rekla je Alice. 

Par se vjenčao u lipnju 2017. u Veneciji, a imaju blizance Leonarda i Alessandra (2) te su prije devet mjeseci dobila sina Edoarda. Alice je Alvara pratila iz Italije u španjolski Real Madrid, nakon čega je otišao u Chelsea i Atletico Madrid i na kraju se vratio u Juventus, za koji trenutačno igra. 

"Kada se zaljubiš, promijeniš priroritete i samo želiš nešto izgraditi s osobom koju voliš. To se i meni dogodilo", istaknula je Campello. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Álvaro Morata (@alvaromorata)

Inače, Alice često dijeli fotografije s djecom i mužem Alvarom na Instagramu, na kojem je prati 2,5 milijuna ljudi koji joj često daju komplimente zbog njezine ljepote. Nogometaš ima više od 13 milijuna pratitelja na svom Instagramu. 

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Mate Rimac (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Celebrity Mate Rimac povijesni trenutak svoje karijere obilježio nježnom fotkom s najvažnijom ženom u svom životu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene