Koncertna dvorana Vatroslav Lisinski proslavit će u subotu, 23. veljače, deset godina fašničke tradicije Lisinski pleše pod maskama uz kultni rock-band Psihomodo Pop te brojna događanja i aktivnosti unutar dvorane.

Galerija


Okruglu godišnjicu Lisinskog pod maskama okrunit ćemo vrhunskom karnevalskom zabavom, najavio je ravnatelj Dvorane Dražen Siriščević koji je na konferenciju za novinare stigao plesnim korakom odjeven u plesačicu sambe.

Vezani članci Slika nije dostupna BLIŽI SE KONCERT GODINE "Niti jedan čovjek sam ne može nositi taj teret" Slika nije dostupna PSIHOMODO POP Objavio pravi rockerski božićni hit

Time je najavio nastup brazilskih plesačica baletne Brasil Bahia Show, koje će 23. veljače u Lisinskom "dizati temperaturu do točke vrelišta".

Na karnevalskoj zabavi u Lisinskom nastupit će i splitski Disco Magic Band, Mak Teatar, iluzionist Catarza, kolektiv Cirkorama, Zagrebačke mažoretkinje i DJ King Kong.

Da bi karnevalska atmosfera bila potpuna, pobrinut će se Zagiland s dvorcem na napuhavanje i zabavnim aparatima unutar dvoranskog prostora.

Nezaboravna večer potrajat će dugo u noć, najavio je Siriščević te istaknuo da najbolje maskirane posjetitelje očekuju bogate nagrade.

Program Disco Magic Banda predstavila je disco kraljica Sugarlove. Taj splitski glazbeni projekt bogatog scenskog nastupa, neobičnih kostima i perika, s plesačicama i članovima benda osebujnih imena donijet će u Lisinski vrući disco ritam na kostimiranom partyju sa starim hitovima koje vole sve generacije.

Frontmen Psihomodo Popa Davor Gobac najavio je da će njegov bend svirati svoj klasični repertoar i dati presjek zadnjih 35 godina svoje karijere. Bend će biti kostimiran, a kakve će maske nositi ostat će iznenađenje do zadnjeg trena.

Artist Mak Teatra Leonardo Krakić najavio je dinamičke točke akrobata, žonglera i klauna, pune čarolije i nestajanja. "Sigurni smo da ćete uživati", istaknuo je Krakić, dok je ravnatelj Dvorane pozvao sve građane na nezaboravnu večer koju se, istaknuo je, ne smije propustiti. (Hina)

Stigla je u odijelu kao i njezin slavni partner, samo što ona ispod sakoa nije nosila baš ništa

Povratak poslije sloma: Vjenčanje bivšeg ju je dotuklo, a sad je u badiću pokazala fantastično tijelo

Janko objavio fotku na kojoj Rene ne sliči na sebe, morate vidjeti Bitorajca s minivalom!

Jedva smo ga prepoznali: Nekad najzgodniji akcijski junak zabavljao se u društvu seks-bombe bivše države