Pogledajte ovo ludilo!

Messija opkolile žene u bikinijima i horde fanova, jedva se probio do broda s prijateljima!

Lionel Messi Lionel Messi Profimedia 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Lionel Messi, Luis Suarez i Cesc Fabregas Lionel Messi, Luis Suarez i Cesc Fabregas - 7 Lionel Messi, Luis Suarez i Cesc Fabregas - 6 Lionel Messi, Luis Suarez i Cesc Fabregas - 5 Lionel Messi, Luis Suarez i Cesc Fabregas - 4 Lionel Messi, Luis Suarez i Cesc Fabregas - 1 Lionel Messi, Luis Suarez i Cesc Fabregas - 3 Lionel Messi, Luis Suarez i Cesc Fabregas - 2 Leo Messi i Antonela Roccuzzo - 7 Leo Messi i Antonela Roccuzzo - 5 +15 Leo Messi i Antonela Roccuzzo - 4 Galerija

Lionel Messi uživao je s fanovima i kolegama Cescom Fabregasom i Luisom Suarezom na plaži u Španjolskoj, a horda fanova tražila je fotke s njim.

Lionel Messi već je neko vrijeme na europskoj turi odmora sa svojom suprugom Antonelom Roccuzzo, suigračem Cescom Fabregasom i njegovom suprugom Daniellom Semaan.

Pogledaj i ovo Cristiano Ronaldo - 1 od pjevačica do nogometaša Ovo su najplaćenija lica na Instagramu: Od cifre koju dobiju za samo jednu objavu, zavrtjet će vam se u glavi!

Ovog puta Messi je viđen na jednoj od plaža sa Cescom, a pridružio im se i suigrač Luis Suarez. Horda fanova koja ih je prepoznala došla je do njih i tražila nogometaše za sliku.

Messi je potom uskočio u vodu, gdje su mu se pridružili obožavatelji.

Na svojem Instagramu objavio je i fotografiju s partija kojem su prisustvovali sa svojim suprugama i prijateljima na Ibizi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leo Messi (@leomessi)

Podsjetimo, prije nekoliko dana on i supruga Antonela viđeni su na plovidbi jahtom, gdje je zgodna supruga ukrala apsolutno svu pozornost pokazavši svoje isklesano tijelo u bikiniju, a Messi je neki dan proslavio i 35. rođendan uz veselu rođendansku proslavu s obitelji i prijateljima.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik Charles Pearce i Ella Dovrnik +25 In Magazin: Ella Dvornik - 12 Celebrity Ella Dvornik u oskudnim kupaćim gaćicama istaknula svoje tetovaže: "Je l' moguće da si se ovoliko skinula?"

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 Fabijan Pavao Medvešek - 6 +15 Maja Šuput - 4 Celebrity Majin Bloom već je glavna zvijezda nove sezone "Supertalenta", pogledajte prizore od kojih ćete se rastopiti!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene