Liam Payne je nakon dvije godine pokušavanja uspio prodati svoje luksuzno imanje i kuću, koji su prema njegovu mišljenju zaista bili ukleti i gdje je doživio čudne stvari.

Galerija


Glazbenik i bivši član benda One Direction, 27-godišnji Liam Payne napokon je uspio prodati svoj kalifornijski doma u Santa Moniici i to čak nakon dvije godine pokušavanja pronalaska kupca. 

Vezani članci Liam Payne, Cheryl Cole Bivši suprug je varao godinama, a lijepoj pjevačici sreću nije donijela ni veza s 10 godina mlađim s kojim ima sina Cheryl Cole, Liam Payne Imao je samo 16 kad je upoznao 10 godina stariju ženu s kojom je dobio i dijete, prisjetio se prvog susreta

Strani mediji poput Daily Maila pišu da je za ekskluzivni kompleks dobio 10,16 milijuna američkih dolara, a u sklopu njega se između ostalog nalazi vinski podrum, soba za meditaciju, knjižnica, vinograd pa čak i vanjski slapovi. Ono što je zanimljivo je da kuća slovi ukleta, barem je Liam bio u to uvjeren, a takve mu javne tvrdnje sigurno nisu pomogle pri prodaji.

Naime, još u listopadu 2017. godine on je u razgovoru za The Sun izjavio kako je njegovoj majci na ulici prišla nepoznata žena kako bi ju upozorila da duh prijašnjeg vlasnika opsjeda imanje.

"Cheryl ne bi htjela ostajati u sobi na katu sama. Vidio sam kako se svjetla pale i gase usred noći, a bilo je i jezivih trenutaka u kojima je voda iz slavine sama počela teći", otkrio je Liam.

On je tamo živio s bivšom djevojkom Cherly Cole kada je bila trudna s njihovim sinom Bearom, a kuću je stavio na tržište nakon prvih glasina o problemima u njihovoj vezi.

Imanje od pješčanih plaža Malibua dijeli tek kratka vožnja, a prepuno je stabala hrasta i javora. U blizini se nalaze i drugi domovi svjetskih zvijezda poput onog repera Drakea, pjevačice Miley Cyrus i obitelji Kardashian, no zasad nije poznato tko je odlučio ovo luksuzno, ali mistično mjesto kupiti za sebe. 

Vjerovali ili ne, na ovoj je slici žena koja je nekad bila oličenje ljepote i uspješna u poslu, a danas živi na ulici

Na vidjelo izašlo ono što je najavila potpuno golom fotkom, svi se pitaju je li ovo stvarno moguće!