Glumci Kyra Sedgwick i Kevin Bacon u sretnom su braku 32 godine, a da su rođaci saznali su sasvim slučajno.

Galerija Kyra Sedgwick i Kevin Bacon Kyra Sedgwick i Kevin Bacon Kyra Sedgwick i Kevin Bacon - 8 +9 Kyra Sedgwick i Kevin Bacon - 7

Glumački par Kyra Sedgwick i Kevin Bacon u sretnom su braku od 1988. godine i slove kao jedan od najstabilnijih parova u Hollywoodu, koji nije poljuljala ni činjenica da su njih dvoje zapravo u krvnom srodstvu čega godinama nisu bili svjesni.

"Ona je ljubav mog života, odmah sam to znao. Kada je ušla u moj život, karijera mi je bila na dnu, ali ipak dogodila se ljubav i rodila su nam se djeca, a ponude za filmove počele su se samo nizati", izjavio je Kevin koji je Kyru upoznao na snimanju filma "Lemon Sky".

Uskoro je ju zaprosio na sam Božić i to tako što je sakrio prsten u čarapu za poklone i pripremio joj iznenađenje, a ona mu je rekla da bez imalo razmišljanja. Niti jedno od njih do tada nije imalo pojma da su zapravo rođaci, što su otkrili tek 23 godine nakon vjenčanja.

Naime, par je sudjelovao u jednoj emisiji koja se bavi DNK analizama, a njihova im je pokazala da su rođaci u devetom koljenu. Obzirom da se ipak radi o daljnim rodbinskim vezama, to nije poljuljalo njihov brak niti promijenilo odnose.

"Kada on uđe u prostoriju i dalje imam leptiriće u trbuhu. Pronalazimo vremena za sebe i volimo dosta biti sami. Mislim da je to najbolje za našu djecu jer se osjećaju sigurno kada da znaju da su im mama i tata dobro", zaključila je Kyra.

Prvo dijete bio im je sin Travis Bacon koji danas ima 31 godinu i glazbenik je, a imaju i 28-godišnju kćer Sosie Bacon koja je krenula glumačkim stopama svojih roditelja.

Nije joj dosadno: Nedostaju joj koncerti, ali Maja se sredila i snašla pa otkrila kako će provesti dan Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +6 Maja Šuput - 1

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju