obilaze je obožavatelji

Pogledajte kako izgleda kuća u kojoj je Oliver Dragojević odrastao, a tamo je provodio i svako ljeto do kraja života

Kuća Olivera Dragojevića u Veloj Luci Kuća Olivera Dragojevića u Veloj Luci Sanjin Strukić/Pixsell 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Kuća Olivera Dragojevića u Veloj Luci - 1 Kuća Olivera Dragojevića u Veloj Luci - 2 Kuća Olivera Dragojevića u Veloj Luci - 3 Kuća Olivera Dragojevića u Veloj Luci - 4 Kuća Olivera Dragojevića u Veloj Luci - 5 Kuća Olivera Dragojevića u Veloj Luci - 6 Kuća Olivera Dragojevića u Veloj Luci - 7 Kuća Olivera Dragojevića u Veloj Luci - 8 +0 Kuća Olivera Dragojevića u Veloj Luci Galerija

Oliver Dragojević rođen je u Splitu, ali je odrastao u Veloj Luci koju je nazivao svojim domom, a njegovu kuću na godišnjicu smrti obilaze brojni obožavatelji.

Prošle su četiri godine otkako je otišao legendarni Oliver Dragojević, a obožavatelji su se na godišnjicu njegove smrti tradicionalno okupili u Veloj Luci gdje se održao koncert u njegovu čast "Trag u beskraju".

Pogledaj i ovo Koncert Trag u beskraju - 11 "Trag u beskraju" Donosimo atmosferu iz Vele Luke gdje se održava koncert u čast Oliveru: "Imao sam tu sreću da mi je bio uzor, pa onda kolega, pa onda i prijatelj"

Mnogi su tu priliku iskoristili i kako bi obišli i kući u kojoj je Oliver odrastao i u kojoj je provodio svako ljeto do kraja života, a kako izgleda pogledajte u galeriji.

Brojni obožavatelji su u Veloj Luci posjetili i Oliverov grob koji su zatrpali cvijećem, svijećama i emotivnim porukama, a iste prizore gledali smo i ispred njegove kuće na dan kada je preminuo.

Oliver je rođen u Splitu 7. prosinca 1947. godine, no cijelo djetinjstvo je proveo u Veloj Luci, koju je do kraja života nazivao domom. Preminuo je 29. srpnja 2018. godine od karcinoma pluća, a tada je prvi put u povijesti naše zemlje proglašen je Dan nacionalne žalosti.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Selak Raspudić i Nino Raspudić Marija Selak Raspudić Marija Selak Raspudić - 1 Marija Selak Raspudić +0 Nino Raspudić Celebrity Stigla prinova u obitelj naših saborskih zastupnika: Marija i Nino Raspudić dobili su sina, a poznato je i kako su ga nazvali!

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Davorka i Zlatko Dalić - 1 Davorka i Zlatko Dalić - 3 Zlatko, Davorka, Bruno i Toni Dalić (Foto: Instagram) Zlatko i Toni Dalić (Foto: Instagram) +3 Zlatko Dalić sa suprugom Davorkom (FOTO: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL) Celebrity Rijedak izlazak Zlatka Dalića sa samozatajnom suprugom, vole se od srednje škole, a još izgledaju zaljubljeno kao prvog dana!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene