Jeste li ih već nabavili?

Konstrakta vratila slavu legendarnom modnom detalju, nije ih mogla nabaviti u Srbiji, ali evo kako se snašla!

Ana Đurić Konstrakta Ana Đurić Konstrakta Afp 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Đurić Konstrakta Konstrakta Konstrakta Konstrakta Konstrakta Konstrakta Konstrakta Konstrakta Konstrakta Konstrakta +19 Konstrakta ispraćena u Torino - 6 Galerija

Konstrakta je tijekom svog nastupa na Eurosongu u Torinu nosila legendarne borosane kojima je ovih dana naglo skočila prodaja.

O nastupu i visokom plasmanu srpske predstavnice na ovogodišnjem Eurosongu u Torinu Ane Đurić Konstrakte ne prestaje se pričati danima već, a sada su se u centru pažnje našle i kultne borosane koje je nosila na nogama, a koje proizvodi hrvatska tvornica Borovo.

Pogledaj i ovo Konstrakta Srbija oduševila! Publika u Torinu jedva dočekala zapljeskati s Konstraktom, a svi su i uglas ponavljali: "Biti zdrava, biti zdrava…"

Prema pisanju Blica borosane nisu dostupne u Srbiji pa je Konstrakta angažirala svoj tim da joj pomogne u njihovoj kupnji kako bi ih mogla nositi tijekom nastupa.

"Mi smo sretni što je predstavnica na Eurosongu nosila obuću iz Borova, na takvoj pozornici koju su putem malih ekrana pratili milijuni gledatelja te da je izazvala toliku medijsku zainteresiranost za naš proizvod. Ovim putem želimo čestitati Konstrakti na visokom plasmanu na Eurosongu", izjavio je predstavnik medija iz Borova Ivan Stažić.

Borosane su se na tržištu pojavile davne 1968. godine kao radna obuća, a 2008. godine dobile su redizajn i potražnja za njima još uvijek postoji, a čini se da će zahvaljujući Konstrakti itekako i porasti.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Grgurić - 6 Iva Grgurić - 5 Iva Grgurić - 2 Iva Grgurić - 4 +2 Iva Grgurić - 3 Celebrity Hrvatica koja je pobijedila u srspkom showu mami muške uzdahe, a evo i što ona kaže tko kod nje ima šanse

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Beatrice Vendramin - 3 Beatrice Vendramin - 1 Beatrice Vendramin - 2 Beatrice Vendramin +16 Beatrice Vendramin - 11 Celebrity Pogledajte zašto su lijepu Talijanku prozvali prvim dekolteom Cannesa, bome je našla način da se priča o njoj

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene