Keira Knightley i Jamie Dornan hodali su dvije godine još prije nego što se on okušao u glumačkim vodama.

Galerija


Glumica Keira Knightley i danas slavni joj kolega Jamie Dornan na početku svojih karijera bili su par, i to čak dvije godine. Prije nego što je knjiga o Christianu Greyu, kojeg u filmu tumači Jamie, uopće bila u planu, glumac je radio kao model, a zaljubio se u onda već poznatu glumicu.

Vezani članci Scena iz filma Pirati s Kariba - Mrtvačeva škrinja Detalji sa snimanja ''Pirata s Kariba'': Zašto Jack Sparrow ima zlatne zube, a koji je glumac odbio glavnu ulogu jer je mislio da će filmovi biti promašaj? Marlon Teixeira (Foto: Instagram) Objavljena je lista deset najpoželjnijih muškaraca godine: Nalazi li se i vaš favorit na popisu?

Par je vezu započeo 2003. godine nakon što su se upoznali na snimanju promotivne kampanje za engleskog draguljara Aspreyja. Držali su se dosta po strani kako bi izbjegli veću pozornost medija i paparazza, s obzirom na to da je u to vrijeme Keira bila na vrhuncu popularnosti zbog filma "Pirati s Kariba".

"Veliki je pritisak kada hodaš s nekim poznatim licem kao što je Keira", rekao je Dornan kada su prekinuli. U to vrijeme smatrao je da nikada neće biti uspješniji od svoje bivše djevojke, a to im je zadavalo i probleme u vezi.

"Muškarac bi trebao biti alfa u vezi, a s nama nije bilo tako. Ona je bila u centru pozornosti i zarađivala je puno više od mene", komentirao je Jamie te je dodao kako mu je upravo Keira pomogla da se pripremi na slavu koju je dobio nakon uloge u filmu "50 nijansi sive". Iako se šuškalo da su se pomirili, Keira i Jamie prekinuli su te su se zauvijek rastali nakon dvije godine ljubovanja.

Keira je nakon prekida navodno saznala da je na Jamieja oko bacila njezina prijateljica Sienna Miller te ju je nazvala i upozorila da stoji dalje od glumca.

Prije nekoliko godina Keira i Jamie bili su na istom tulumu nakon dodjela nagrada BAFTA u Los Angelesu, no tada su se izbjegavali. Razgovarali su s istim ljudima, no jedno drugo nisu ni pogledali. Oboje su danas u sretnim brakovima i sretni su sa svojim obiteljima.

U 71. godini dobio drugo dijete s 33 godine mlađom, dolazak prinove htjeli su zatajiti