Yvonne Connolly poznata je kao kćer britanskog pjevača Ronana Keatinga koji je nekada žario i palio s grupom Boyzone.

Galerija


Britanski pjevač Ronan Keating nekada je mamio uzdahe žena diljem svijeta zajedno sa svojom grupom Boyzone, a danas njegova najstarija kćer Yvonne Connolly mami uzdahe snimajući modne editorijale samo u donjem rublju.

19-godišnja manekenka snimila je niz fotografija na kojima pozira u donjem rublju dok u kuhinji priprema kolače, a reakcije njezinih obožavatelja i pratitelja na društvenim mrežama ne prestaju se stišavati. Yvonne je inače velika Instagram zvijezda gdje ju prati 37 tisuća ljudi s kojima dijeli poprilično provokativne fotografije.

Yvonne je sve do nedavno živjela sa svojim dečkom Markom Elebertom u Dublinu, ali odlučila se preseliti u London i osamostaliti se.

"Definitivno sam trebala puno naučiti o odrastanju i prilagoditi se puno stvari kao što je plaćanje račune, ali za mene je to bila avantura", izjavila je za RSVP.

Ronan osim Yvonne ima i 21-godišnjeg sina Jacka koje je dobio s prvom suprugom, a u drugom je braku sa Storom Keating dobio danas 3-godišnjeg sina Coopera i 14-mjesečnu kćer Coco.

Lopez opasno visoko podigla haljinu pa pokazala istreniranu stražnjicu, zanimljiva je ruka koja se našla u kadru na tom području

Ona se usudi ono što se većina njezinih kolegica ne bi, haljina u kojoj je svaki korak rizičan dovoljno je dobar dokaz