Najseksepilnije dosad!

Preobrazbama iz slatkice u opaku zavodnicu oduzima dah, a o njenom bijegu od jednog od najpoželjnijih frajera još se priča!

Katie Holmes Katie Holmes Profimedia 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Katie Holmes Katie Holmes Katie Holmes (Foto: Profimedia) Katie Holmes (Foto: Profimedia) Katie Holmes i Bobby Wotten - 6 Katie Holmes (Foto: Profimedia) Katie Holmes (Foto: AFP) Katie Holmes (Foto: Instagram) Katie Holmes i Bobby Wotten - 1 Katie Holmes +7 Katie Holmes i Bobby Wotten - 3 Galerija

Katie Holmes ovih je dana snimila svoj dosad najseksepilniji editorijal i pokazala moć transformacije iz slatke djevojke iz susjedstva u opaku zavodnicu.

Holivudska glumica Katie Holmes slovi kao jedna od omiljenih slatkica u svijetu glume, no ono o čemu se najviše priča ovih dana je njezina transformacija u seksi zavodnicu od koje je njezinim obožavateljima zastao dah.

Pogledaj i ovo Tom i Suri Cruise je li moguće? Legendarni glumac zbog bizarnog kulta nije vidio kćer već deset godina, a sada je napokon odlučio to promijeniti?

Naime, 43-godišnja Katie snimila je svoj dosad najseksepilniji editorija i za časopis DuJour. Najviše pažnje dobila je kožnoj haljini s dubokim dekolteom ispod koje nosi crne čarape, ali i bijeloj kombinaciji s vrućim hlačicama i poluprozirnoj majici.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katie Holmes (@katieholmes)

A osim u poslovnom svijetu, Katie ponovno cvatu ruže i u privatnom životu, pa je tako prije nekoliko mjeseci obznanila svoju vezu s glazbenikom Bobbyjem Wottenom. Novi par bio je snimljen kako strastveno izmjenjuje poljupce, kao i u romantičnoj šetnji parkom nakon čega se i krenulo pričati da Katie ima novog dečka.

Prije Bobbyja bila je u vezi ugostiteljem Emiliem Vitolom. Vitolo je imao zaručnicu i potajno se viđao s Katie, a kad se u javnosti pročulo za aferu i isplivale njihove fotografije, ostavio je zaručnicu ostavio preko SMS poruke.

Veza po kojoj je Katie ipak najpoznatija je ona s Tomom Cruiseom, s kojim je bila i u braku od 2006. do 2012. godine i s kojim ima kćer Suri.

I dok s majkom ima predivan odnos, Suri s ocem Tomom nema baš nikakvu komunikaciju. Štoviše navodno ga nije ni vidjela još od 2012. godine otkako se razveo od Katie. On je svih ovih godina imao pravo viđati kćer, ali kao požrtvovnom scijentologu vjera mu je to branila jer Suri nije članica njihove crkve. Upravo je Tomova opsjednutost scijentologijom presudila i njegovu braku s Katie, koja se prije deset godina iselila iz njihove zajedničke kuće u strahu za sebe i kćer.

Tom je kćeri navodno redovito slao pisma koja je njezina majka skrivala, no prošle je godine u javnost procurila informacija o tome kako ih je Suri pronašla u kući majčinih roditelja u Ohiju te se nakon što ih je pročitala i sama poželjela vidjeti s njim, no nije poznato je li do njihovog susreta stvarno došlo.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Jasna Ivanović Marin Ivanović Stoka - 3 Marin Ivanović Stoka - 1 Marin Ivanović Stoka - 2 +10 Marin Ivanovic Stoka (Foto: Promo) Celebrity Stoka objavio fotku sa suprugom koju ne viđamo često, evo kako izgleda ljepotica zbog koje je ostavio buran život

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Camila Cabello Camila Cabello Camila Cabello - 4 Camila Cabello - 3 +1 Camila Cabello - 2 Celebrity Bez oklijevanja pokazuje sve što se većina žena boji pokazati, a kritike na račun izgleda ne uzima k srcu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene