Očekivano?

Stručnjaci analizirali ponašanje Kate Middleton: Slijedi primjer samo jedne osobe, posebice kada su u pitanju djeca!

Kate Middleton Kate Middleton Profimedia 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton Kate Middleton na Wimbledonu - 5 Kate Middleton na Wimbledonu - 4 Kate Middleton na Wimbledonu - 1 Kate Middleton, princ William i princ George na Wimbledonu - 2 Kate Middleton, princ William i princ George na Wimbledonu - 1 Kate Middleton na Wimbledonu - 5 Kate Middleton i princ William - 1 Princ William i Kate Middleton - 3 Kate Middleton i princ William - 7 +11 Kate Middleton - 3 Galerija

Kate Middleton ugledala se na pokojnu princezu Dianu i slijedi njen primjer ponašanja u javnosti, ali i metode odgajanja djece.

Kate Middleton česta je i omiljena tema britanskih medija i javnosti, pogotovo ako uzmemo u obzir da će njezin suprug i princ William jednog dana biti kralj Velike Britanije, a njezin se život i potezi analiziraju u najsitnije detalje.

Pogledaj i ovo Kate Middleton - 4 Nevjerojatno! Nove fotografije Kate Middleton mnoge su podsjetile na vječne Dianine scene izlaska iz automobila, od ovoga ćete se naježiti!

Tako je britanska stručnjakinja za bonton i lijepo ponašanje Myka Meier u razgovoru za Us Weekly zaključila kako postaje sve očitije i jasnije da je na Kate kao majku utjecala pokojna princeza Diana, kao i na njezin način odgajanja djece.

“Mislim da je Kate vjerojatno u određenom smislu naučila kako zadržati mir. Na primjer, princeza Diana je bila pod tolikim stresom i tolikim pritiskom cijelo vrijeme, a bila je mirna. Mislim da vidimo kako vojvotkinja od Cambridgea slijedi isti put, čak i ako se možda iza zatvorenih vrata ne osjeća tako. Ali Kate radi izvrstan posao ne dopuštajući da u javnosti pokaže ništa drugo osim ljubaznosti. Mislim da je to nešto što je sigurno preuzela iz knjiga o princezi Diane", zaključila je Myka.

Istaknula je i da Katein uspješan pristup roditeljstvu uključuje i to da svoju djecu ne vodi na satove bontona.

“Zapravo poznato je da djeca ne prolaze obuku o lijepom ponašanju. Vojvotkinja od Cambridgea zapravo ih sama sve podučava. Na neki način to interno funkcionira dok se pripremaju za susret s nekim ili za izlazak iz zrakoplova, i možemo reći da Vojvotkinja stvarno radi odličan posao podučavanja", zaključila je stručnjakinja.

Prema njoj najbolji primjer za to je njihovo ponašanje na obilježavanju Platinastog Jubileja kraljice Elizabete, tijekom kojeg je maleni princ Louis dospio na naslovnice zbog svojih reakcija, izraza lica i nestašnog ponašanja.

“Svaki roditelj ili osoba koja ima malo dijete u svom životu zna koliko to može biti teško. Kate je zadržala je hladnokrvnost i to ju je učinilo dražesnijom nego ikada prije. Ona je to sredila. Ispravila ga je, ali mu ipak nije pokrila usta. Nije učinila ništa što bi izazvalo podizanje obrva. Stvarno je to riješila jako ljubazno i ​​kao profesionalac”, kaže Myka.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Katie Price - 3 Katie Price - 4 Katie Price - 2 Katie Price - 1 +0 Katie Price Celebrity Grudi je povećala 13 puta i sad ponosno ističe bujne rezultate, a ne brine je čak ni što liječnici ne preporučuju toliki broj zahvata

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Lopud - 3 Lopud - 4 Lopud - 2 Lopud - 1 +12 Lopud Zanimljivosti Pogledajte luksuz u kojem Beckhamovi uživaju na Lopudu, fotografije oduzimaju dah već na prvi pogled!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene