Kate Middleton ovih se dana pojavila u kožnim čizmama u kojima ju viđamo već posljednjih 17 godina.

Galerija


Vojvotinja Kate Middleton poznata je po svojoj ekonomičnosti, nastojanju da čuva okoliš i potiče recikliranje, a ovih nas je dana podsjetila i koliko je štedljiva i to prilikom posjeta jednoj farmi u Velikoj Britaniji s princem Williamom.

Vezani članci Kate Middleton i princ William Svi bruje o reakciji Meghanine bliske prijateljice kada je srela Kate Middleton i princa Williama: "To je stvar neodgoja!" Kate i Michael Middleton Kate Middleton izašla iz samoizolacije i stigla na svoj omiljeni događaj, društvo joj je pravio otac kojeg rijetko viđamo!

Naime 39-godišnja Kate za tu je prigodu obula par čizama vrijednih 475 funti, a koje ima već punih 17 godina, barem tako pišu strani mediji. Uz njih je odjenula i kaput i džemper svog omiljenog održivog brenda u kojima smo ju imali prilike također već vidjeti.

Kate spomenute čizme posjeduje još iz vremena prije nego se pridružila kraljevskoj obitelji, a prvi put je snimljena u njima 2004. godine na sajmu igara u palači Blenheim, baš u vrijeme kada su se pojavile prve glasine o njenoj vezi s Williamom.

Isti je par obuće nosila i godinu dana kasnije na Festivalu Gatcombe u Gloucestershireu, prilikom posjeta Butanu i Kanadi, no nije sigurno ima li Kate jedne te isti par uistinu više od deset godina u svom omaru ili su joj toliko drage da ih je tijekom godina još nekoliko nakupovala.

No kako bilo, uvijek ih je nosila sa stilom i bez ijedne greške u svojim modnim kombinacijama, a to oduševljava njezine fanove koji ju ne mogu dovoljno nahvaliti na društvenim mrežama. 

"Ima li netko da se nije nasmiješio kada je vidio Kate", "Vojvotkinja u svojim čizmama od povjerenja", "Predivna kao uvijek", "Obožavam ju", "Kako divna obitelj", "Jako lijepo", "Najljepši budući kralj i kraljica", "Baš su slatki naši William i Kate", samo su neki od brojnih komentara koje su dobili na profilu na Instagramu. 

Nekad je lomio srca tinejdžericama kao poznati superjunak, ali danas bi se sve one poprilično iznenadile da ga negdje sretnu

Atraktivna sestra našeg bivšeg nogometaša vratila se u Hrvatsku nakon što je godinama živjela u Dubaiju