Obitelj mu je podrška

Svjetska zvijezda ne skida osmijeh s lica unatoč teškom razdoblju i bolesti koja mu je dijagnosticirana

Justin Bieber i Hailey Baldwin (Foto: Instagram) Justin Bieber i Hailey Baldwin (Foto: Instagram) Instagram 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Justin Bieber i Hailey Baldwin (Foto: Instagram) Justin i Hailey Bieber (Foto: Instagram) +0 Justin Bieber (Foto: Instagram) Galerija

Justin Bieber je na društvenim mrežama otkrio da mu je dijagnosticirana lajmska bolest, a uskoro će objaviti dokumentarnu seriju na YouTubeu u kojoj će objasniti sve što mu se događalo.

Grammyem nagrađena svjetska zvijezda Justin Bieber nedavno je otkrio kako boluje od lajmske bolesti, infekcije koju uzrokuje bakterija koju obično prenose krpelji. Unatoč lošim vijestima, popularni pjevač nastoji biti optimističan te ne dopušta da mu bolest previše naruši svakodnevni život.

Pogledaj i ovo Justin i Hailey Bieber (Foto: Instagram) Potpuno otvorio dušu Poslije godina konzumiranja droge, otkrio bizarne tretmane koji mu pomažu da ujutro ustane iz kreveta

Biebera su nedavno fotografirali, a ne skida osmijeh s lica te se šali u svakoj situaciji u kojoj stigne. Okružen je obitelji te svaki slobodan trenutak provodi sa suprugom Hailey.

"Mnogo ljudi priča o tome da izgledam grozno, da se drogiram, ali nisu shvatili da mi je dijagnosticirana lajmska bolest, a prebolio sam i mononukleozu, što je uzrokovalo probleme s kožom, mozgom, energijom i zdravljem općenito", napisao je Bieber nedavno na društvenim mrežama.

Pjevač je dodao kako će sve objasniti u dokumentarnoj YouTube seriji koju će uskoro objaviti. Dokumentarna serija "Justin Bieber: Season" krenut će 27. siječnja, a prati njegovu priču i proces odrastanja i sazrijevanja.

Prema službenom traileru, u serijalu se pojavljuju brojni suradnici i osobe iz njegovog privatnog života, što uključuje suprugu Hailey Bieber te menadžera Scootera Brauna. 

Justin Bieber je 2020. godinu započeo objavom novog singla "Yummy" kojim je najavio novo studijsko izdanje, peti studijski album u karijeri.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Rihanna i Hassan Jameel (Foto: Profimedia) Rihanna i Hassan Jameel (Foto: Profimedia) Rihanna i Hassan Jameel (Foto: Profimedia) Rihanna i Hassan Jameel (Foto: Profimedia) +4 Rihanna i Hassan Jameel (Foto: Profimedia) Celebrity Pjevačica prekinula s milijarderom: Šuškalo se da je trudna, a prijatelji su bili uvjereni da je našla sreću s njim

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene