odabrao svoj put

Nakon što su ga svrstali među najzgodnije muškarce na svijetu, njegova karijera počela je polako blijedjeti

Josh Hartnett (Foto: Getty Images) Josh Hartnett (Foto: Getty Images) Getty Images 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Josh Hartnett (Foto: Getty Images) Josh Hartnett (Foto: Profimedia) Josh Hartnett (Foto: Profimedia) +0 Josh Hartnett (Foto: Profimedia) Galerija

Josh Hartnett trebao je naslijediti Leonarda DiCaprija u filmovima, no nekad slavni ljepotan zaljubio se te je odlučio posvetiti se obitelji.

Glumac Josh Harthett 2001. godine bio je jedno od najperspektivnijih holivudskih imena, a prema tadašnjim navodima brojnih medija, trebao je postati "novi" Leonardo DiCaprio ili Matt Damon. Glumio je u brojnim popularnim filmovima, redatelji su ga obožavali, no nekad slavni ljepotan odlučio se za drugačiji put.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Josh Hartnett (@joshhartnettofficial) on

Pogledaj i ovo Josh Hartnett (Foto: Profimedia) nakon deset godina Dugogodišnju partnericu upoznao je dok su žene diljem svijeta za njim gubile glavu, a sada su potvrdili sretne vijesti

Hartnett je rođen u Saint Paulu u američkoj saveznoj državi Minnesota, gdje je odrastao sa svojim ocem i pomajkom. Odgajan je u katoličkom duhu te je pohađao i vjersku lokalnu školu. Nakon srednje škole preselio se u New York, gdje je upisao glumačku školu, no planovi mu nisu išli kako je zamišljao. S 19 godina preselio se u Kaliforniju, gdje je njegova karijera krenula uzlaznom putanjom.

Nakon nekoliko uloga u ABC-jevim serijama Josh se odlučio okušati i u filmu. Glumio je u Jamieja Leeja Curstica u hororu "Noć vještica H20: 20 godina poslije" 1998. godine te su ga nakon te uloge brojni redatelji počeli sve više zamjećivati. Najveći uspjeh imao je s filmom "Pearl Harbor", zbog kojeg je i danas poznat diljem svijeta. Nekoliko puta odbijao je ulogu Clarka Kenta, tj. Supermana, a onda je tvrdio kako se jednostavno ne vidi u ulogama superjunaka. Nakon što su ga brojni časopisi svrstali među najzgodnije muškarce na svijetu, njegova glumačka karijera počela je polako blijedjeti.

Nakon nekoliko uloga poput onih u filmovima "30 dana noći" i "Uskrsnuće šampiona", Hartnett se sve više počeo povlačiti iz Hollywooda. Odigrao je još nekoliko uloga, no kada je upoznao glumicu Tamsin Egerton 2013. godine, odlučio se posvetiti vezi te s njom zasnovati obitelj.

Josh i Tamsin danas žive u Londonu, skupa s dvoje djece. Glumac se nedavno u jednom intervjuu prisjetio vremena svoje najveće slave te kako se nosio sa svime. "Imao sam osjećaj da mi je netko ukrao čitav život. Sve te naslovnice časopisa na kojima su bile moje fotografije niti malo nisu prikazivale život kakav sam živio. Trenutačno se osjećam dobro jer me više ne maltretiraju paparazzi kao prije", istaknuo je Josh.

Dodaje kako mu je bilo jako važno shvatiti tko je dok je bio mlađi, a to nije mogao uz toliku pažnju medija. Danas se bavi pisanjem scenarija i režijom, a te je vještine usavršio nakon što je prestao glumiti te je imao više vremena da se posveti sebi.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Elizabeth Hurley, Hugh Grant (FOTO: Profimedia) Elizabeth Hurley, Hugh Grant (FOTO: Profimedia) Elizabeth Hurley, Hugh Grant (FOTO: Profimedia) Hugh Grant (Foto: Getty Images) +1 Hugh Grant (Foto: Getty Images) Zanimljivosti Prevario ju s prostitutkom, no nije to bio razlog prekida veze duge 13 godina, a danas su bliski prijatelji

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene