Ovakvu ju dugo nismo vidjeli

S čudnim izrazima lica navikli smo gledati njenog Bena, ali izgleda da Lopez nije očekivala da će biti uhvaćena u ovom trenutku!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Paparazzi su snimili Jennifer Lopez na ulicama Los Angelesa i to poprilično ljutitog raspoloženja.

Latino diva Jennifer Lopez uglavnom viđamo u sređenim izdanjima gdje god sa se pojavila, no paparazzi su je ovog puta uhvatili u ležernoj kombinaciji, ali razlog zašto nije mogla proći neprimjećno je bilo nešto sasvim drugo.

Pogledaj i ovo Antonija Šola kao Jennifer Lopez - 4 "rasturila skroz" Evo kakve su reakcije gledatelja na pobjedničku transformaciju Antonije Šole u J.Lo, dobila je i prigodni nadimak!

Naime, 52-godišnja Jennifer pojavila se u javnosti vidno neraspoložena i ljutitog izraza lica, kakvo kod nje već dugo nismo vidjeli, naročito otkako se pomirila s bivšim zaručnikom, glumcem Benom Affleckom. Što je bio razlog lošem raspoloženju i grimasama zasad nije poznato, no čini se da to nikako nije bio njezin dan.

Pjevačicu i glumicu smo navikli viđati uglavnom s osmijehom na licu, a u posljednje je vrijeme njezin Ben bio taj kojeg su kamere uhvatile u čudnim i neobjašnjivim raspoloženjima.

Podsjetimo, nakon nekoliko mjeseci šuškanja, Jennifer Lopez i Ben su se krajem prošle godine prvi put zajedno pojavili na crvenom tepihu nakon više od 20 godina i to na Filmskom festivalu u Veneciji.

"Oboje su ludo zaljubljeni i ovaj put ne žele pustiti jedno drugo. Ozbiljno pričaju i o vjenčanju", izjavio je bio njima blizak izvor za US Weekly.

Njihova je ljubavna priča započela 2002. godine, nakon što su se upoznali na snimanju filma "Gigli", nakon čega su se ubrzo zaručili i trebali su se vjenčati u rujnu 2003. godine, ali su odgodili vjenčanje i na kraju prekinuli u siječnju 2004. godine.

Veza se ponovno zahuktala gotovo 17 godina nakon propalih zaruka, što je šokiralo njihove obožavatelje, nedugo nakon što je Jennifer raskrstila s bivšim zaručnikom Alexom Rodriguezom, s kojim se također trebala vjenčati.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput +0 Maja Šuput Celebrity Šuput se u opasno kratkoj opravici s Nenadom otputila u izlazak, evo zašto su im poručili da su najzgodniji par: "Konačno je shvatila!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene