Za zapitati se

Što uže, to bolje? One su pobornice tijesnih kombinacija koje njihove obline stavljaju u prvi plan

Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Kylie Jenner (Foto: Instagram) Kylie Jenner (Foto: Profimedia) Kylie Jenner (Foto: Instagram) Blac Chyna (Foto: Instagram) +0 Blac Chyna (Foto: Getty) Galerija

Jennifer Lopez, Kim Kardashian i Jemma Lucy obožavateljice su pripijene i uske odjeće u kojoj se često pojavljuju u javnosti i hvale se svojim bujnim oblinama.

Od pjevača i glumica do influencerica, starleta i reality zvijezda - sve one u uskim i tijesnim kombinacijama vole prošetati s vremena na vrijeme i pohvaliti se bujnim oblinama koje ih krase.

Među njima su pjevačica i glumica Jennifer Lopez koju često viđamo u tajicama i priprijenim topovima na putu do teretane, reality zvijezda Kim Kardashian koja se na nekim crvenim tepisima i zabavama pojavila utegnuta da je izgledalo kao da teško diše, a za njom ne zaostaje ni njezina mlađa sestra Kylie Jenner.

Britanska manekenka i glumica Jemma Lucy ne skida se iz uskih haljina koje jedva obuzdavaju njezin dekolte, a reperica Blac Chyna voli pak one ultrakratke i ultrauske komade.

Influencerica Addison Rae također je poznata po svojim seksepilnim izdanjima pa je nedavno uočena u poluprozirnom, pripijenom svjetloplavom kombinezonu u kojem je malo toga prepustila mašti, a činilo se da nije obukla ni grudnjak.

Kako to sve izgleda pogledajte u našoj galeriji.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene