Procurile snimke

Jelena Karleuša na dan objave da se rastaje našla se u dodatnoj katastrofi: ''Ovo mi je najgori dan''

Jelena Karleuša - 5 Jelena Karleuša - 5 Instagram 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša - 1 Jelena Karleuša - 2 Jelena Karleuša - 3 Jelena Karleuša - 4 Jelena Karleuša - 6 Jelena Karleuša - 7 Jelena Karleuša - 7 Jelena Karleuša i Duško Tošić Jelena Karleuša - 12 Jelena Karleuša - 1 +13 Jelena Karleuša - 6 Galerija

Jelena Karleuša na društvenim mrežama objavila je snimke u kojima pokušava spasiti svoju kćer Niku i tetku u strašnoj poplavi koja se dogodila u Beogradu.

Regionalna pjevačica Jelena Karleuša na svom Instagram storiju objavila snimke koje nije bilo nimalo lako gledato. Naime, u Beogradu je ovih dana bilo užasno nevrijeme koje je poplavilo ulice. U automobilu su ostale zaglavljene Jelenina teta Danijela i kći Nika, a ona je brzo svojim automobilom otišla do njih kako bi ih izvukla.

Pogledaj i ovo showbuzz Ne bi to bila ona Karleuša pokazala međunožje na dodjeli nagrada MAC, a fotografiju zatim ponosno objavila i na Instagramu

Iako su na cesti stajali policajci koji su je upozoravali više puta, pjevačica za to nije marila pa je tako i ona sama završila u vodi zbog čega su i nju morali izbavljati iz ove situacije, a sve je prepričala.

"Sinoć, dok sam pokušavala da dođem do tetke Danijele koja je u svom automobilu bila zaglavljena u pravom jezeru na Bežaniji (sa njom u autu je bila i moja kćerka Nika) džipom sam uletjela preduboko, ne razmišljajući, usprkos upozorenjima policije. Ostala sam i sama zaglavljena u vodi koja je sve više nadirala. Srećom, ima divnih građana koji su mi iako i sami u nevolji sa automobilima, muški i džentlmenski pomogli. Hvala im, hvala spasiocima i policiji, kao lavovi su radili svoj posao spašavajući građane pa i mene".

Objavila je i priču na kojoj je s autom zaglavila u vodi te dodala:

"Uspjeli su mi spasiti i auto koji je u ponoć odvezen u servis! Tu sam zatekla neke ljude koji su čistili autosalon od poplave, pa sam ja mislila da oni tu rade kao čistači. Ispostavilo se da je čistio direktor, pa se evo i njemu zahvaljujem za svo maltretiranje oko auta (nikad ne potcjenjuj onog ko čisti). Možemo mi kao narod da budemo ovakvi i onakvi, ali kad je "stani pani" ovaj narod pokaže koliko je veliki i dobar narod".

Za kraj objasnila je kako su svi spašeni i dobro, te se još jednom zahvalila svima na pomoći:

"Moja kćer, tetka i ja smo doslovno spašene uz pomoć ljudi i ja im se ovom prilikom još jednom zahvaljujem! Pozdrav i za čovjeka koji je ronio kako bi spasio svoj auto koji je bio potopljen do krova, nadam se da se smirio".

  1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos Vlatka Pokos Vlatka Pokos Vlatka Pokos +22 Vlatka Pokos Celebrity Vlatka Pokos istaknula bujne grudi i figuru u bikiniju pa objavila niz zavodljivih fotki s plaže!

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Esma Karaselimović i Dženisa Pecotić Esma Karaselimović i Sean Connery Lana Jurčević - 2 Lana Jurčević - 1 +8 Lana Jurčević - 3 Celebrity Lana Jurčević pohvalila se svojom mamom od koje je naslijedila izgled, a nemamo je često priliku vidjeti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene