Malo bizarno!

Prijatelju princa Harryja zabranjeno družiti se s njim, a sve zbog Meghanine naredbe jer strahuje od jedne stvari?

Jack Whitehall (Foto: Jamie McCarthy / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP) Jack Whitehall (Foto: Jamie McCarthy / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP) Jamie McCarthy / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Jack Whitehall (Foto: Jamie McCarthy / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP) Kate Beckinsale i Jack Whitehall (Foto: Profimedia) +0 Kate Beckinsale i Jack Whitehall (Foto: Profimedia) Galerija

Jacku Whitehallu zabranjeno druženje s princem Harryjem i Meghan Markle i to sve zbog navodne šale iz 2015. godine.

Princ Harry i Meghan Markle navodno su okrenuli leđa još jednom prijatelju i to komičaru Jacku Whitehallu koji tvrdi da mu je zabranjeno druženje s popularnim parom.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry evo ih opet Meghan i Harry vraćaju se na Netflix nakon bombastičnog dokumentarca, potvrdili su čak dvije nove serije!

Jack je otkrio da mu više nije dopušteno viđati princa Harryja nakon što ga je na Royal Variety Performansu nazvao narančastim likom, referirajući se na boju njegove kose. Ovaj 33-godišnjak, koji je inače puno vremena provodio s Harryjem, rekao je kako misli da je upravo to razlog zbog kojeg je izopćen iz njegova društva.

O svemu je progovorio u London Palladiumu na West Endu gdje je promovirao novu knjigu i priznao da je zabrinut da je njegova šala iz 2015. godine dovela do kralja prijateljstva.

Jack nije jedini prijatelj s kojim je princ navodno prekinuo kontakte otkako je počeo izlaziti s Meghan, pa je tako slavni sportaš Usain Bolt prošle godine priznao da su prekinuli sve veze nakon što se vojvoda brzo uozbiljio.

Izvori bliski Harryju u nekoliko navrata su potvrdili da je odbacio i bliskog prijatelja iz djetinjstva Toma Skippyja Inskipa jer loše utječe na njega, baš kao i PR guruica Astrid Harbord.

"Sve je to dio Meghaninog plana. Ona ne želi da dolazi u iskušenja bilo koje vrste jer se mora koncentrirati na vlastitu obitelj", izjavio je anonimni izvor za The Express.

Prema pisanju Daily Maila Harryjevi bivši prijatelji zabrinuti su da će ih vojvoda ocrnuti u knjigama koju planira objaviti za koje su on i Meghan potpisali unosan ugovor, za cifru koja se kreće oko 29 milijuna funti, a kraljevska obitelj strahuje da će jedna od njih biti objavljena nakon smrti kraljice Elizabete.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene