Iako će se svi koji su uključeni na setu snimanja testirati, scene seksa, kao i sve ostale koje uključuju bliske kontakte će se ili mijenjati potpuno ili će se snimiti pomoću kompjutera i u montaži dodati.

Galerija


Filmska i TV industrija se polako budi te će se 12. lipnja nastaviti snimati filmovi i serije nakon pauze zbog pandemije koronavirusa, no neke stvari će ipak biti drugačije nego prije.

Vezani članci Zvijezda Donalda Trumpa (Foto: AFP) Krampanje u Hollywoodu: Trumpovu zvijezdu (opet) oštetio muškarac prerušen u Hulka Slika nije dostupna Scene seksa kakve uskoro odlaze u zaborav!

Vlasti su sve filmske djelatnike upozorili da se i dalje pridržavaju mjera zaštite od koronavirusa pa će se tako drugačije snimati seksi scene nego što je to bilo dosad.

Iako će se svi koji su uključeni na setu snimanja testirati, scene seksa, kao i sve ostale koje uključuju bliske kontakte će se ili mijenjati potpuno ili će se snimiti pomoću kompjutera i u montaži dodati. Audicije će se i dalje normalno održavati, no producenti će sve nadgledati iza pleksiglasa.

Na svim će setovima biti i posebni nadzornici zbog koronavirusa koji će paziti što se događa i krše li se neka pravila, piše Daily Mail.

Od idućeg tjedna nastavlja se i glazbena produkcija, a jednako kao i na filmskim setovima, i u glazbenim će se studijima morati provoditi posebne mjere zbog pandemije. Okrug Los Angelesa, u kojem su inače smještene stotine filmskih studija u SAD-u, do prošloga je tjedna potvrdio 44 smrti od posljedica koronavirusa, a još neko vrijeme na snazi će biti povećane mjere opreza.

Jedna od najljepših žena na svijetu za dlaku izbjegla odlazak u zatvor, ali nije se spasila od milijunske kazne