Zanimljivo!

Heidi Klum jedan dio tijela osigurala je na čak 2 milijuna dolara, a u svemu veliku ulogu igra i nezgoda iz mladih dana!

Heidi Klum (Foto: Profimedia) Heidi Klum (Foto: Profimedia) Profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Heidi Klum (Foto: Profimedia) Heidi Klum, Tom Kaulitz (Foto: Profimedia) Heidi Klum i Tom Kaulitz (Foto: Instagram) Heidi Klum i Tom Kaulitz (Foto: Profimedia) +0 Heidi Klum i Tom Kaulitz (Foto: Instagram) Galerija

Heidi Klum gostovala je u showu Ellen DeGeneres pa otkrila nepoznate detalje o svojim dugačkim nogama i nezgodi koju je doživjela.

Jedna od najuspješnijih i najpopularnijih manekenki svih vremena, danas 48-godišnja Heidi Klum izaziva divljenje gdje god da se pojavi, a njezinu besprijekornom izgledu malo tko može odoljeti.

Pogledaj i ovo Heidi Klum - 4 Žena izgleda wow! Ima 50 godina, ali zbog ove snimke u toplesu svi misle da je vršnjakinja mlađahnog supruga!

Heidi je upravo o toj temi nedavno progovorila u showu slavne voditeljice Ellen DeGeneres i pred kamerama otkrila malo kome znane detalje. Naime, ispričala je kako je jedan od poslovnih klijenata s kojima je surađivala odlučio osigurati njezine noge i to na vrtoglavi iznos od 2 milijuna dolara, a otkrila je i zašto joj je jedna noga skuplja od druge.

"Kad sam bila mlađa stala sam na staklo i imam veliki ožiljak', pojasnila je Heidi, koja je u emisiji nosila ružičastu haljinu od lateksa s dubokim dekolteom.

Heidi je inače u sretnom braku s 32-godišnjim glazbenikom Tomom Kaulitzom, a prije njega nije baš imala sreće u ljubavi i iako su rijetki vjerovali u njih, par svakoga dana dokazuje da se voli više no ikada.

Manekenka iza sebe ima dva propala braka i niz neuspjelih veza. Tako je sa stilistom Ricom Pipinom u braku bila od 1997. do 2002. godine. Zatim je 2003. započela vezu s Flaviom Briatoreom, a iste su godine objavili da čekaju dijete. No par je ubrzo prekinuo, a djevojčicu Leni Heidi je rodila već kada je upoznala glazbenika Seala.

Seal i Heidi zaručili su se 2004. godine, a vjenčali godinu kasnije u Meksiku. Glazbenik je priznao Leni kao svoju kćer, a manekenka i dandanas inzistira na tome da je on otac njezina prvog djeteta, što najbolje govori o tome kako se Flavio nije nimalo iskazao u toj ulozi. Zajedno su dobili još troje djece, a razveli su se 2014. godine.

Nakon razvoda manekenka je rame za plakanje pronašla u svojem tjelohranitelju Martinu Kristenu, s kojim je bila u vezi dvije godine, a zatim je ljubila trgovca umjetninama Vita Schnabela, s kojim je prekinula 2017.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Severina na humanitarnom koncertu Želim život - 16 +0 Severina na humanitarnom koncertu Želim život - 5 Celebrity Seve se ogrnula samo krpicom pa pokazala više nego što smo od nje navikli, logično je zašto je fotku nazvala uvod u anatomiju

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene