Lorenzo Lamas, koji je poznat po sapunici "Sokolov greben", ljubi bivšu manekenku Kennu Scott, a ističe da je bivša akcijska zvijezda i sad je pilot.

Galerija


Lorenzo Lamas proslavio se ulogama u sapunicama, a osim glume privlačio je pozornost i ljubavnim životom. 

Vezani članci Macaulay Culkin - 1 Proslavio se još kao klinac i zaradio milijune, a danas je daleko od slatkog dječaka koji je osvojio baš cijeli svijet Enes Vejzović - 8 Rijetko tko bi rekao da je Enes Vejzović mlađi od supruge Bojane, a nedavno su proslavili 15. godišnjicu braka

Lamas, koji 20. siječnja slavi 63. rođendan, poznat je po seriji "Sokolov greben" u kojoj je utjelovio Lancea Cumsona, neodgovornog unuka Angele Channing. Za tu je ulogu bio nominiran za Zlatni globus za najboljeg sporednog glumca u seriji. 

Lamas je u vezi s bivšom manekenkom, 36-godišnjom Kennom Scott, koja se sada bavi marketingom. Iza sebe ima pet razvoda i šestero djece. U zadnjem braku s glumicom Shawnom Craig (34) bio je od 2011. do 2018. 

Zanimljivo je da se većina njegove djece, pet kćeri i jedan sin, također bavi glumom, a najstarija Shayne Lamas, koja je uz to i voditeljica, tek je godinu dana mlađa od njegove djevojke Kenne. Najmlađe Lorenzovo dijete, kći Isabella ima 19 godina. 

Inače, njegovi brakovi nisu bili dugog vijeka. Prvi s kolegicom Victorijom Hilbert trajao je tek godinu dana, a s glumicom Michele Cathy Smith dvije godine. 

Lamas u opisu na svom profilu na Instagramu ističe da je bivša akcijska zvijezda, a sada je pilot. Nekad je imao vojsku obožavateljica, dok ga danas prati oko 20.000 ljudi na društvenoj mreži. 

Poslije potresne ispovijesti koja je šokirala regiju progovorile i Hrvatice: ''Kao ovlaš je rukom prešao preko mojih grudi...''