Opa!

Ronaldova zaručnica objavila fotografije njegovog luksuznog hotela, a to nije jedini koji ovaj nogometaš posjeduje

Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez Instagram 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez - 7 Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez - 6 Georgina Rodriguez - 5 Georgina Rodriguez - 1 +5 Georgina Rodriguez - 2 Galerija

Georgina Rodriguez objavila je na Instagram profilu niz fotografija iz hotela s četiri zvjezdice svog zaručnika Cristiana Ronalda.

Georgina Rodriguez, zaručnica nogometaša Cristiana Ronalda, objavila je na Instagram profilu niz fotografija iz njegovog hotela s četiri zvijezdice.

Pogledaj i ovo Georgina Rodriguez "Georgina će se uzrujati" Fotka Ronalda i Georgine osvanula je u medijima, ali s ogromnom razlikom od originala, vidite li što su joj učinili?

"Prekrasna večer u najboljem hotelu u Madridu s najboljim pogledima i najboljim društvom. Imali smo posebno poslijepodne gledajući Kralja lavova", napisala je ispod objave.

Na nizu fotografija nalazi se i ona gdje manekenka pozira s njihovom djecom. 

Osim luksuznog hotela u Madridu, Ronaldo posjeduje još hotele u Lisabonu, na portugalskom otočju Madeira i u New Yorku.

Georgina se pojavila i na filmskom festivalu u Cannesu u glamuroznom izdanju, a ovo joj je bio prvi javni izlazak nakon što je prije malo više od mjesec dana pri porodu rodila djevojčicu Bellu Esmeraldu, a izgubila sina. 

Podsjetimo, Ronaldo je sredinom travnja u tužnoj objavi na Instagramu obznanio da su Georgina i on pri porodu izgubili sina, a poruke utjehe i sućuti pristigle su im sa svih krajeva svijeta, što od kolega, što od milijuna obožavatelja. 

Cristiano i Georgina imaju još četvero djece, četverogodišnju Alanu Martin, koja je Ronaldovo prvo biološko dijete, 10-godišnjeg Cristiana Juniora i četverogodišnje blizance Evu i Matea, koje su nogometašu rodile surogat-majke.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Tena Tomljanović Tena Tomljanović Tena Tomljanović u showu Survivor - 1 Tena Tomljanović u showu Survivor - 2 +16 Tena Tomljanović u showu Survivor - 3 Celebrity Tena iz Survivora o prisnom odnosu sa Splićaninom Rokom: "Kada sam vidjela naše zajedničke snimke to mi je izmamilo osmijeh na lice"

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Vjenčanje Adriane i Duje Ćalete-Cara - 4 Vjenčanje Adriane i Duje Ćalete-Cara - 2 Vjenčanje Adriane i Duje Ćalete-Cara - 3 Vjenčanje Adriane i Duje Ćalete-Cara - 5 +6 Adriana Ćaleta-Car - 2 Celebrity Pogledajte prve fotke s crkvenog vjenčanja Adriane i Duje Ćaleta-Cara, mladenku je nemoguće zasjeniti, a pridružio im se i sinčić!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene