George R. R. Martin objavio je na svom blogu da je dobro te se čuva, a u samoizolaciji piše šestu knjigu iz serijala "Pjesma leda i vatre" po kojem je snimana serija "Igra prijestolja".

Galerija


George R. R. Martin jedan je od najpoznatijih pisaca današnjice te je neosporni majstor suvremene fantastike, a svijet je osvojio knjigama na temelju kojih je snimljena sada već kultna serija "Igra prijestolja".

Vezani članci PR Pridruži se i ti epskoj bitci za Željezno prijestolje… Kit Harington - 1 Miljenik žena našao se u problemu pa začudio prolaznike kad je posegnuo gdje nije trebao

Popularni pisac otkrio je kako krati vrijeme dok je u samoizolaciji zbog koronavirusa. Ne gubi vrijeme, a istaknuo je kako će završiti serijal "Pjesma leda i vatre" i knjigu "Winds of Winter".

"Za sve vas koji ste zabrinuti zbog mene, svjestan sam da spadam u ranjivu skupinu ljudi obzirom na svoje godine. Osjećam se dobro, no odlučio sam se na samoizolaciju. Ne izlazim u grad i samo dio mojih suradnika mi je trenutačno blizu. Iskreno, trenutačno provodim više vremena u svijetu fikcije nego u realnosti te pišem svakoga dana", napisao je pisac na svom blogu.

"The Winds of Winter" je šesta knjiga serijala "Pjesma leda i vatre", a fanovima je poručio da ukoliko do ljeta ove godine ne dovrši knjigu, daje im potpuno pravo da ga zarobe u njegovoj kući.

Ljubio je čak i najpoznatiju prsatu plavušu, a lista njegovih zgodnih ljubavnica veća je i od poznatijih zavodnika