Prate ga milijuni!

Kći legendarnog nogometaša ulazi u show pun seksa i eksplicitnih scena: "Mislim da tata neće biti sretan"

Gemma Owen Gemma Owen Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Gemma Owen s roditeljima Gemma Owen - 5 Gemma Owen - 4 Gemma Owen - 1 Gemma Owen - 2 Gemma Owen - 3 Gemma Owen - 6 Obitelj Owen +0 Gemma Owen Galerija

Gemma Owen, kći umirovljenog nogometaša Michaela Owena, sudjelovat će u popularnom reality showu "Love Island".

Kći legendarnog britanskog nogometaša Michaela Owena, Gemma Owen našla se na službenom popisu sudionika popularnog reality showa "Love Island", koji slovi kao jedan od razvratnih formata prepun eksplicitnih scena i scena seksa, a koji prate milijuni gledatelja diljem svijeta.

Pogledaj i ovo showbuzz Atraktivna plavuša Reality zvijezda priredila show kraj bazena, a za sve je kriv bijeli bikini s tangama koji je istaknuo njezine obline

19-godišnja Gemma inače je profesionalna jahačica, popularna je na društvenim mrežama, a ima i vlastitu liniju kupaćih kostima. O njezinu pojavljivanju u showu šuškalo se već mjesecima, a ona je to negirala sve donedavno, no čini se kako je promijenila odluku.

"Gledam Love Island svako ljeto, ali trenutno to nije nešto o čemu bih razmišljala jer trenutačno ne tražim ljubav. Neki od izazova koji se pojavljuju u showu su jednako veliki i vani. Nisam sigurna da bih mogla poljubiti deset dečki zaredom. Ali mislim da je to sjajan show", izjavila je Gemma za Daily Mail.

Tada je priznala i kako ne misli da bi njezin tata bio previše zadovoljan njezinim pojavljivanjem u showu "Love Island". 

"Dečki mi trenutačno nisu na pameti i moj tata uopće ne bi bio sretan da mu dođem i kažem 'Idem na Love Island'", zaključila je.

No sada je otkriveno da će se Gemma sunčati na Mallorci cijelo ljeto, a njezino pojavljivanje u showu potvrđeno je i službenoj stranici Love Islanda na Twitteru.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Madalina Ghenea Madalina Ghenea Madalina Ghenea Madalina Ghenea +0 Madalina Ghenea Celebrity Senzacija Instagrama koju uspoređuju s jednom od najljepših žena na svijetu bujni dekolte istaknula u haljini s izrezima

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Flavio Briatore, Elisabetta Gregoraci, Naomi Campbell i Heidi Klum Flavio Briatore, Elisabetta Gregoraci, Tom Kaulitz i Heidi Klum Elisabetta Gregoraci i Heidi Klum +0 Flavio Briatore, Elisabetta Gregoraci, Naomi Campbell i Heidi Klum Celebrity Tajkun u zagrljaju tri supermodela koje je nekada ljubio: Jednu je ostavio dok je bila trudna, drugoj kontrolira život, a zamijenio ih je 46 godina mlađom

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene