Slava koju ne mogu ponoviti

U to doba tinejdžerice su ludjele za njima, a evo gdje su danas i kako izgledaju omiljena polubraća čiji se svaki korak pomno pratio

Chad Michael Murray (Foto: Getty Images) Chad Michael Murray (Foto: Getty Images) Getty Images 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Chad Michael Murray (Foto: Getty Images) Chad Michael Murray (Foto: Instagram) Chad Michael Murray (Foto: Getty Images) Chad Michael Murray (Foto: Getty Images) +0 Chad Michael Murray (Foto: Getty Images) Galerija

Chad Michael Murray i James Lafferty proslavili su se u seriji "One Tree Hill", u kojoj su glumili polubraću.

Američka serija "One Tree Hill" bila je jedna od omiljenih i jedna uz koju su odrastale generacije tinejdžerica kojima je uzdahe mamio muški dio glumačke ekipe, posebno dva lika.

Pogledaj i ovo showbuzz Više nisu tinejdžeri Njih dugo nismo vidjeli – ekipa ponovno na okupu!

Riječ je o glavnim junacima serije Lucasu i Nathanu Scottu, čiji su odnos obilježili suparništvo, košarka, prijateljstvo i bliski obiteljski odnosi. Njih su utjelovili Chad Michael Murray i James Lafferty, dva zgodna i tada perspektivna glumca kojima je bilo, a i danas je teško odoljeti.

Od završetka snimanja serije prošlo je već osam godina, no njih se još uvijek svi rado prisjećaju. Chada su obožavateljice zamijetile davnih dana u epizodnim ulogama u serijama "Gilmoreice" i "Dawson Creek", no svjetsku mu je slavu donijela upravo uloga Lucasa. Chad danas ima 39 godina i premda su mu kritičari predviđali uspješnu glumačku karijeru, uspjeh kao onaj s "One Tree Hillom" nikada nije uspio ponoviti. Zato se i sam uspomenama i nekim gestama vrati u doba najveće slave, pa je tako na Instagramu nedavno objavio fotografiju na kojoj pozira u dresu Ravensa iz serije, i to iz humanitarnih razloga.

Na razočaranje brojnih obožavateljica, u sretnom je braku s kolegicom Sarom Romer te imaju dvoje djece.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chad Murray (@chadmichaelmurray)

Baš kao ni Chad, ni 35-godišnji James nije ponovio uspjeh kao sa serijom koja ga je proslavila. Nakon "One Tree Hilla" snimao je akcijsku seriju "Crisis", koja je doživjela tek jednu sezonu. Kada je shvatio da kao glumac više neće ostvariti neke zapaženije uloge, odlučio se okušati kao producent i redatelj.

Početkom rujna ove godine zaprosio je dugogodišnju djevojku i kolegicu Alexandru Park, a datum vjenčanja zasad nisu objavili.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by James Lafferty (@jameslafferty)

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton i princ William (Foto: Getty Images) +0 Kate Middleton i princ William (Foto: Getty) Zanimljivosti William i Kate sklopili tajni dogovor: On nije htio čuti za vjenčanje s njom, a ona se poslužila ženskom taktikom?

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene