Kako danas izgleda?

Prije 29 godina osvojila nas je ulogom kovrčave djevojčice, a onda je nestala iz javnosti, iza svega stoji teška priča

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Alisan Porter i James Belushi odigrali su glavne uloge u filmu "Kovrčava Sue" iz 1991. godine.

Prošlo je 29 godina od prvog emitiranja filma "Kovrčava Sue", koji je osvojio mnoga srca gledatelja, a u čijem je središtu težak život siromašne djevojčice i njezina oca beskućnika.

U filmu iz 1991. godine, koji se obično emitirao u božićno vrijeme, glavnu je ulogu odigrala danas 39-godišnja Alisan Porter. Prve glumačke uloge odigrala je sa samo pet godina, ali nakon uloge kovrčave Sue odlučila se povući iz javnosti i nigdje se jako dugo nije pojavljivala. Nakon nekoliko godina okrenula se glazbi jer je shvatila da joj je pjevanje draže od glume. Prije četiri se godine prijavila i na jedan popularni talent show te u njemu i pobijedila.

No u pozadini njezina izbivanja iz javnosti stoji teška priča o ovisnosti s kojom se dugo borila, a o svemu je prvi put hrabro progovorila na blogu Lil' Mamas.

"Pozdrav, ja sam Ali i ja sam alkoholičarka. Kladim se da vam nije palo na pamet da ćete ovu rečenicu čuti od mene. S druge strane, možda ste upravo to i očekivali jer sam već kao dijete bila zvijezda'', napisala je tada Alisan, koja se teško nosila sa slavom, ali i činjenicom da nakon Sue nije uspijevala dobiti nove angažmane u filmovima i serijama.

Alison više ne konzumira alkohol od 2017. godine i ponosna je majka 8-godišnjeg Masona i 6-godišnje Arije, koje je dobila s bivšim suprugom Brianom Autenriethom.

Što se tiče njezine glazbene karijere, Alisan je 2019. godine lansirala svoj novi album "Pink Cloud", u suradnji sa svojim starim prijateljem, tekstopiscem i producentom Mattom Rollingsom. Album je snimljen između New Yorka i Nashvillea, a predstavljen je singlom "Never Could".

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene