Tko bi to očekivao?

Drugačije, ali stvarno genijalno: Franka Batelić obradila veliki hit Petra Graše

Franka Batelić (Foto: Instagram) Franka Batelić (Foto: Instagram) Instagram 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić (Foto: Instagram) +0 Franka Batelić podržala humanitarnu akciju Korak u život (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Pjesma Petra Graše ’92. dobila je potpuno novi aranžman zahvaljujući Franki Batelić. Mlada pjevačica fantastično je obradila ovaj hit.

Imali smo toliko ideja, ova je super zazvučala u toj nekoj kombinaciji laganog i funky ritma. Stvarno je super stvar. A 1992. sam rođena pa mi je uvijek bilo super to pjevati”, rekla je Franka o svojem izboru za cover.

Pogledaj i ovo Franka Batelić - 3 Bila je u svojoj školi Franku Batelić preplavile su emocije zbog posjeta svom rodnom kraju, a tamo je učinila i jedno plemenito djelo: ''Usvojila sam Pinu!''

U dnevnom boravku Narodnog radija izmjenjivali su se glazba i priča pa je Franka tako izvela svoja posljednja tri hita – ''S tobom'', ''Ti mi nosiš sreću'' i ''Kao ti i ja''.

Franka se dotaknula i svojega povratka na scenu nakon pauze koja je trajala četiri godine te je otkrila što joj je u tom razdoblju najviše nedostajalo.

“Kad si odmalena odrastao uz glazbu i živiš glazbu, onda ti pozornica najviše nedostaje i odmah bi se popeo, svaki put kad netko nastupa”, brzo odgovara, iako, dodaje, kao mlada djevojka zapravo nije željela glazbenu karijeru.

''Ja sam s 15 godina bila na Showtimeu i uopće nisam bila svjesna gdje će me to dovesti, a najmanje sam u tom trenutku htjela glazbenu karijeru. Ja sam voljela pjevati i ‘ajmo na pozornicu, drndaj i to je to'', rekla je. 

Od tog trenutka prošlo je više od deset godina, a upravo 2018. bila je prekretnica za Franku. Nekoliko hitova koji su je vratili pjevanju, nastup na Eurosongu, udaja… To sve Franka pamti kad pogleda godinu na izmaku. I ne čudi da na pitanje što bi poručila 15-godišnjoj sebi odgovara: “Poručila bih joj da radi sve što je i radila, da misli svojom glavom i da će sve biti okej.”

S obzirom na to da radi punom parom, u planu joj je album koji izlazi kroz desetak dana, a na kojem će se, osim novih pjesama, naći i neke stare poput ''Ruža u kamenu'' i ''Možda volim te''.

I u privatnom i u poslovnom životu najveća su joj podrška pas Oskar, suprug Vedran i mama...

''Oskar prvi čuje pjesme, čuje moja uvježbavanja. Vedran i mama prvi su kojima pustim stvar. Ja točno primijetim po njima, Vedranu se recimo jako sviđa nova pjesma koja izlazi idući tjedan, a moja mama obožava 'Ti mi nosiš sreću’'', ona je stara rokerica, pa obožava tu stvar.”

Nakon što izbaci album, Franka je otkrila kako je čeka blagdanski odmor, a Božić i Novu godinu provest će u New Yorku, gdje ima obitelj.

“Božićno ludilo uvijek me uhvati potpuno nespremnu i nikad nemam bor na vrijeme. Ove godine sve planiram!” zaključila je na kraju!
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene