Novi nastavak Jamesa Bonda mogao bi imati najuvjerljivije scene seksa dosad. Naime, angažiran je i pomoćnik za intimne scene.

Galerija


Novi James Bond donosi i novosti: Daniel Craig i Ana De Armas na setu će imati i pomoćnika za intimne scene.

Vezani članci Rachel Weisz, Daniel Craig (Foto: Getty Images) Kad prijateljstvo preraste u ljubav: Vjenčali su se u tajnosti, a ona je u 49. godini rodila kćerkicu Rachel Weisz, Daniel Craig (Foto: Getty Images) Slavni holivudski par prije 3 mjeseca dobio je prvo dijete, no nikada neće imati i drugo

James Bond kroz duga je desetljeća svog postojanja doživio mnoge sadržajne i stilske promjene, no sada dobiva i dodatak setu koji filmovima o ovom špijunskom junaku prije nije trebao - pomoćnika za intimne scene.

Snimanje 25. po redu nastavka o poznatom zavodniku i tajnom agentu Jamesu Bondu ovog će puta ugostiti i posebnu osobu koja će glumce savjetovati kako pristupiti snimanju škakljivih scena seksa. 

Glavni glumci novog nastavka Daniel Craig (51) i Ana De Armas (31) tako će prilikom snimanja golišavih scena imati i stručnu osobu koja će im pomagati u tome da sve izgleda što uvjerljivije, ali i da se sami glumci osjećaju što opuštenije na setu. 

S obzirom na pokret #MeToo zbog kojeg su mnoge slavne dame progovorile o seksualnom zalostavljanju kojem su se našle izložene u holivudskim krugovima, ovakve mjere opreza i želja da se producenti ograde od neugodnih situacija postaju sve učestalije.

"Sve se pomnije i pažljivije snima i svim se silama žele osigurati da zvijezde na setu dobiju svu podršku i potporu koju trebaju, pa čak i kada su u pitanju ponekad riskantne scene seksa", otkrio je izvor blizak filmskom setu.

Samo jedno je sigurno - James Bond će sada još uvjerljivije znati obaviti posao. 

Odrasla je u teškom siromaštvu, danas ima milijune, a bivši muž zbog njezine je bešćutnosti završio na liječenju