Angelina Jolie i Brad Pitt zajedno imaju Maddoxa, Shiloh, Paxa, Zaharu, Knox i Vivienne, a sva njihova djeca odrasla su pred očima javnosti.

Galerija Angelina Jolie i kći Vivienne - 1 Angelina Jolie i Brad Pitt Shiloh Nouvel Pitt, Angelina Jolie +9 Angelina Jolie i Brad Pitt

Maddox, Shiloh, Pax, Zahara, Knox i Vivienne djeca su Angeline Jolie i Brada Pitta, a od samoga rođenja su pod svjetlima reflektora. Paparazzi su ih pratili gdje god su se pojavljivali, a svi mediji jedva bi dočekali svaki detalj o djeci poznatoga para. Joliena i Pittova djeca brzo su odrasla, a evo gdje su danas.

Vezani članci Angelina Jolie i Maddox Jolie Pitt Procurili šokantni detalji o najstarijem sinu Angeline i Brada, je li moguće da tako nešto nisu mogli ni naslutiti? Shiloh Jolie Pitt Kći slavnog para s godinama sve više nalikuje na dječaka, a njihov mukotrpan razvod posebno joj teško pada zbog jedne stvari

Maddox Jolie-Pitt nedavno je proslavio 19. rođendan te je otišao na studij u Južnu Koreju. Zbog pandemije koronavirusa preselio se natrag u Los Angeles te danas živi s majkom Angelinom, a dok pandemija ne prođe studirat će online kod kuće.

Dok je njegova veza s Angelinom odlična, Maddox se pak ne slaže s ocem Bradom. Rijetko se viđaju, a unatoč svemu Brad pokušava održati odnos sa sinom. Pax Jolie-Pitt ima 17 godina i školuje se kod kuće, kao i ostala njegova braća i sestre. Najpovučeniji je od sve djece Angeline i Brada i na crvenim tepisima se pojavljuje samo na premijerama filmova svoje majke.

Zaharu Jolie-Pitt Angelina je posvojila iz Etiopije kad je imala tek šest mjeseci, a danas ima 15 godina. "Toliko sam naučila od nje. Ona je moja obitelj, ali i iznimna Afrikanka", rekla je Jolie u nedavnom intervjuu. Shiloh Jolie-Pitt prvo je biološko dijete Angeline i Brada i najbolje se slaže sa Zaharom. Danas ima 14 godina, a kako ističu izvori bliski obitelji, ne opterećuje se previše medijskom pažnjom te uživa u svojim tinejdžerskim godinama.

Vivienne Jolie-Pitt je slika i prilika svoje majke Angeline, a već kao djevojčica pojavila se uz majku na velikom platnu u filmu "Gospodarica zla". 12-godišnja Vivienne ima i blizanca Knoxa Jolie-Pitta, koji izgledom više nalikuje ocu Bradu. Blizanci su često društvo slavne majke u Los Angelesu te se nerijetko pojavljuju na fotografijama u brojnim medijima.

Bivša voditeljica po drugi put ostala bez doma: "Grade moj voljeni, sve smo ostavili iza sebe slomljeno" Mirna Berend (FOTO: Igor Kralj/PIXSELL) +0 Mirna Berend

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju