Nisu baš slični!

On je sin slavnog tenisača, ali i jedan od najpoželjnijih muškaraca: ''Sigurno je moja karizma u pitanju''

Boris Becker Barbara Feltus (Foto: Getty) Boris Becker Barbara Feltus (Foto: Getty) Getty 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Boris Becker Barbara Feltus (Foto: Getty) Galerija

Časopis Tatler proglasio je Eliasa Beckera najpoželjnijim muškarcem u Velikoj Britaniji.

Sin legendarnog tenisača Borisa Beckera, 22-godišnji Elias Becker prema magazinu Tatler proglašen je najpoželjnijim muškarcem Velike Britanije, gdje živi i trenutačno radi kao model.

''Sigurno je moja karizma u pitanju'', komentirao je ovu titulu. 

Elias privlači znatiželjne poglede pripadnica ljepšeg spola gdje god da se pojavi, a njegovim plavim očima i zlatnim kovrčama rijetko koja djevojka može odoljeti. Njegov izgled i isklesano tijelo osigurali su mu posao modela, pa je već s 18 godina nosio reviju Dolce & Gabbana na Milanskom tjednu mode, nakon čega je njegova karijera u svijetu mode krenula uzlaznom putanjom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elias Becker (Lonkishu) (@e.current)

Rođen je u Njemačkoj, no odrastao je u Miamiju s majkom Barbarom Becker, koja se od Borisa razvela 2000. godine. Unatoč tome, otac je puno vremena provodio s njim i bratom Noahom, kao i polusestrom Annom i polubratom Amadeusom. Kaže da je imao sjajno djetinjstvo, ali da se sjeća kako su obiteljsku idilu ponekad znali narušiti očevi zaluđeni fanovi koji su ga neprestano molili autograme i zajedničke fotografije.

"Naučio sam od roditelja da se ne smijem stresirati zbog toga. To je jednostavno nešto što ljudi rade. Cijene te zbog toga što radiš i što si postigao, inspiriraš ih. Gledam na to kao pozitivnu stvar", izjavio je Elias za Tatler.

Tijekom srednje škole imao je problema s pronalaskom prijatelja u Miamiju, pa se 2018. godine preselio u New York, gdje je upisao ljetni studij filma na NYU-u. Dvije godine kasnije odlučio je živjeti u Velikoj Britaniji, gdje je upisao režiju na Studiju komunikacije u Londonu.

"Ne želim se ograničavati ni u čemu što radim, ne zanimaju me titule ili podjele. Volim se izražavati na sve moguće načine", pojasnio je.

Kada ne radi ili uči, Elias se najviše druži s prijateljima, igra košarku i nogomet, a ponekad i tenis. Na profilu na Instagramu trenutačno ga prati gotovo 89 tisuća ljudi, s kojima dijeli trenutke iz privatnog i poslovnog života, a obožavateljice ga ne prestaju obasipati komplimentima, pogotovo kada objavi neku od svojih golišavih fotografija.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Kindl (FOTO: Igor Kralj/PIXSELL) Ivana Kindl (FOTO: PR/Marko Horvat) Ivana Kindl (FOTO: Pixsell) Ivana Kindl (FOTO: Pixsell) +10 Ivana Kindl (FOTO: Pixsell) Celebrity Ivana Kindl iskreno o teškoj borbi koju vodi već neko vrijeme: ''To je danas najčešća bolest, ali joj se i dalje posvećuje premalo pažnje''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene