Ostavila sve u nevjerici

Muža uspješno od svih krije već 55 godina i neki su čak posumnjali da postoji, a sad je objavila rijetku fotku na kojoj su skupa!

Katy Perry, Dolly Parton i Kacey Musgraves (Foto: Getty) Katy Perry, Dolly Parton i Kacey Musgraves (Foto: Getty) Getty 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Katy Perry, Dolly Parton i Kacey Musgraves (Foto: Getty) +0 Autumn Guzzardi, Dan Horton, Dolly Parton (Foto: Instagram) Galerija

Dolly Parton objavila je na Instagramu rijetku fotografiju sa svojim suprugom Carlom Thomasom Deanom kojeg vješto krije od očiju znatiželjnika.

Legendarna country pjevačica Dolly Parton podijelila je na Instagramu vrlo rijetku fotografiju sebe sa suprugom Carlom Thomasom Deanom s kojim je u braku 55 godina, a kojeg uspješno krije od javnosti.

Pogledaj i ovo Dolly Parton Bome joj je uspjelo! Muža je skrivala i nije ga spominjala gotovo 60 godina, a sada je otkrila i zašto su toliko dugo izdržali zajedno!

"Pronađite partnera koji će vam biti podrška kao što je moj Carl meni!", napisala je uz objavu, koja je neke njezine pratitelje ostavila u nevjerici.

"Objavila si Carla????", "Carl Dean je super zgodan", "Objavi vašu fotografiju iz današnjih dana", "Predivan ste par", "Pa ovo je prava rijetkost", "Kakva ljubavna priča", "Nisam ovo još vidjela, preslatki ste", "Suprug ti je divan", dio je komentara koje je dobila.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dolly Parton (@dollyparton)

Dolly i Carl zajedno su ukupno 57 godina i on je tijekom tog razdoblja uspješno izbjegavao pozornost javnosti pa se mnogi šale da ne postoji, a rijetko tko zna kako izgleda. Pjevačica je o privatnom životu progovorila u podcastu "Tablle Manners" Jessie Ware.

"Moj muž i ja smo zajedno 57 godina, vjenčani smo 54 godine i meni je zlo od njega, a sigurna sam i da je njemu od mene", našalila se Parton.
Carl se rijetko pojavljuje s Dolly na događanjima kako bi zadržao privatnost i ona je ranije priznala da ju je samo jednom vidio uživo na pozornici.

Supružnici nemaju djecu, a ona je svojedobno rekla kako su razmišljali o roditeljstvu.

"Kada smo se tek vjenčali, razgovarali smo o tome kako bi izgledala djeca, bi li bila visoka poput njega ili niska kao što sam ja? Da smo dobili curicu, imala bi ime Carla", ispričala je.

No s vremenom su shvatili da im nije suđeno.
"Drago nam je na neki način. Mislim da bih bila odlična majka. Vjerojatno bih se svega odrekla zbog djece jer bih osjećala krivom ako bih ostavljala doma i odlazila na turneje. Sve bi se promijenilo. Vjerojatno nikad ne bih bila zvijezda pa je možda i dobro ispalo", zaključila je Dolly.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Brad Pitt Celebrity Ljubavni život Brada Pitta postao je misterij, ali sada je prava istina izašla na vidjelo, jedna stvar mu jako teško pada!

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Tatjana Jurić Tatjana Jurić Tatjana Jurić (Foto: Instagram) +0 Tatjana Jurić (Foto: Instagram) Celebrity Tatjana Jurić ima koronu: "Cijepljena sam dvaput, ali me ozbiljno sastavilo, mislila sam - pa neću baš noćas otegnuti''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene