Glazbenici su godinama izvodili svakojake neugodnosti, a uoči ovogodišnjih dodjela glazbenih nagrada Grammy donosimo pregled najneugodnijih trenutaka na dodjelama u posljednjih nekoliko godina

Galerija


Dodjele nagrada bilo koje vrste uvijek prate i pripadajući skndali, a to nisu zaobišli ni Grammyji. Glazbenici su godinama izvodili svakojake neugodnosti, a uoči ovogodišnjih dodjela glazbenih nagrada Grammy donosimo pregled najneugodnijih trenutaka na dodjelama u posljednjih nekoliko godina.

Vezani članci Chrissy Teigen Poznato je već da ova dama nema problema s golotinjom, ali mnogi se pitaju je li ovog puta pretjerala Demi Lovato Pjevala u suzama prvi put nakon što se predozirala i umalo umrla, publika je ustala i zapljeskala joj

Pjevačica Adele 2017. godine nekako je uspjela slomiti svoju nagradu napola otprilike šest sekundi nakon što ju je osvojila. Grammyja je te godine dobila za najbolji album godine.

Tri godine prije tog incidenta Taylor Swift bila je uvjerena da će osvojiti nagradu za najbolji album, s obzirom na to da je "Red" također bio u nominacijama. Dok su čitali dobitnika, pobjednikov album krenuo je sa slovom r, ali radilo se o "Random Access Memories" Daft Punka. Pjevačica je ostala vidno razočarana, a to su snimile brojne kamere i prenijele u bespuća interneta.

Ariana Grande 2016. godine najavljivala je nastup The Weeknda na Grammyjima te je pokušala nasmijati sve svojom šalom, ali to je na kraju ispao jedan od onih GIF-ova na koje se još uvijek svi smiju. Šala je trebala biti na račun filma "50 nijansi sive", no nije joj uspjelo.

Nakon dodjela Grammyja 2015. godine novinari su pitali Nikki Minaj što misli o kolegici Katy Perry, a pjevačica je odgovorila da jako voli njezine grudi. Dosta neugodno.

Duo Twenty One Pilots 2017. godine dobili su Grammyja za najbolji nastup pop-dua, a dok su kretali sa svojih mjesta, prema pozornici demonstrativno su skinuli hlače te su u boksericama primili nagradu. Pozadina priče zapravo je to da su prije skupa gledali dodjelu nagrada, a tada su rekli da će skinuti hlače pred kamerama ako ikada osvoje tu prestižnu glazbenu nagradu. Ispunili su obećanje.

Pharrell Williams je 2015. godine na pozornici dok je primao nagradu pokušao odraditi poznati "moonwalk" Michaela Jacksona. Na kraju se samo poskliznuo i skoro potpuno osramotio.

Nove neugodne trenutke s dodjele Grammyja svijet očekuje 27. siječnja.

Naše ljepotice okupirale tribine finala Europskog rukometnog prvenstva, Olja Vori blista u navijačkom izdanju