Dobra ideja!

Šuška se da mu je 24 godine mlađa ljepotica uništila brak, a nju je umjesto zaručničkog prstena dočekalo nešto skroz drugačije!

David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) Profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) David Guetta (Foto: Instagram) David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) David Guetta i Cathy Lobe (Foto: AFP) David Guetta i Cathy Lobe (Foto: AFP) David Guetta i Jessica Ledon (Foto: Profimedia) +0 David Guetta i Jessica Ledon (Foto: Profimedia) Galerija

David Guetta i Jessica Ledon uživaju na romantičnom odmoru u St. Bartsu gdje su ih paparazzi snimili u romantičnoj šetnji plažom.

Slavni francuski DJ i glazbeni producent David Guetta izgledao je sretnije nego ikad dok je ljubio svoju mlađahnu djevojku Jessicu Ledon dok su bosi šetali plažom Flamand u St Bartsu, a što su ovjekovječili tamošnji paparazzi.

Pogledaj i ovo David Guetta i Jessica Ledon nitko nije znao Šuška se da mu je 25 godina mlađa ljepotica uništila brak, a sada su iznenadili velikim novostima!

54-godišnji David i 30-godišnja Jessica zajedno su sedam godina, a sudeći prema najnovijim fotografijama njihova je ljubav jednaka kao i prvog dana. Glazbena zvijezda nikako nije mogla odoljeti svojoj ljepotici u narančastoj haljini, u kojoj je pokazala zavidnu liniju, a posve je i jasno čime ga je to osvojila. 

Par je počeo izlaziti 2015. godine, a prošle je godine objavljeno da je David svojoj odabranici odlučio dati prsten obećanja umjesto onog zaručničkog jer više ne vjeruje u brak.

Naime, hitmejker se razveo od svoje supruge Cathy Lobe 2014. godine i to nakon 22 godine braka, a Jessici je prsten obećanja poklonio 2017. godine što simbolizira njegovu ljubav i predanost. S Cathy je u braku bio od 1992. godine pa sve dok se nisu odlučili rastati 2014. godine i to sporazumno, a zajedno odgajaju 18-godišnjeg sina Elvisa i 14-godišnju kćer Angie.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Alina Kabajeva (Foto: AFP) Alina Kabajeva (Foto: AFP) Alina Kabajeva (Foto: AFP) Alina Kabajeva (Foto: AFP) +2 Alina Kabajeva (Foto: AFP) Zanimljivosti Putinova bivša supruga udala se za 21 godinu mlađeg biznismena, a riječi kojima je opisala ruskog predsjednika odaju sve o njemu

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene