Članovi plavog, gubitničkog tima u posljednjem gastroduelu ovoga puta morali su među sobom odabrati tko će se u eliminacijskom izazovu boriti za ostanak u MasterChefu.

Galerija Četrdeset i peta emisija showa MasterChef - 10 Četrdeset i peta emisija showa MasterChef - 9 Četrdeset i peta emisija showa MasterChef - 8 +6 Četrdeset i peta emisija showa MasterChef - 7

Tihomir Bježančević imunitet je dobio od Eme Baniček, a Zvijezdana Posavec ga je osvojila, au nominacijskom krugu ostali su još Roko Kulušić-Neral, Ana Antunović i Ema Baniček.

Vezani članci Pedeset i deveta emisija showa MasterChef - 6 Željka ostala bez finala, a za poželjnu titulu MasterChefa bore se Gorana i Ivan: "Možda bi bilo i teško protiv bilo koga od njih" Pedeset i deveta emisija showa MasterChef - 1 Ivan i Gorana bore se za titulu novog MasterChefa, bit će to napeto finale: ''Iza nas je jako težak i jako dug put''

Najviše glasova za eliminacijski izazov dobila je Ema, a Ana i Roko bili su izjednačeni te je Ema, kao voditeljica plavog tima morala izabrati tko će od njih dvoje sve pratiti s galerije, a tko će se u kuhinji uhvatiti u koštac s novim zadatkom. Budući da je Ema nominirala Anu, ostala je pri tome i Anu odabrala za svoju suparnicu u eliminacijskom izazovu.

Djevojke su morale replicirati jelo koje im je prezentirao Marin Medak, yakitori piletinu koja se peče na roštilju, s teriyaki umakom.

''Jako dobro znam napraviti roštilj, radim ga od malena'', komentirala je Ana zadatak pred njima, dok je Emi roštiljanje slabija strana te smatra da joj je ovo previše kompliciran zadatak.

''Jako je puno nepoznanica'', rekla je Ema, a obje su procijenile kako je ovo najteži izazov s kojim su se susreli do sada.

Kod Eme, koja inače ne jede meso, odmah se javila dilema koji nož koristiti za trančiranje: ''Lakše bi mi bilo raditi s povrćem. Radije bih pekla ono što jedem, nego ono što ne jedem'', priznala je Ema i našla se u problemu, a s galerije se moglo čuti i nekoliko pošalica na račun vegetarijanaca koji trančiraju pile.

''Moj cilj je nastaviti s kuhanjem. Gdje ću otići točno ne znam'', rekla je Ema kada je saznala da je ovo za nju bilo posljednje kuhanje u MasterChefu.

''Bilo je uzbudljivo, lijepo turbulentno, bilo je uspona, padova i tako stalno. Dinamično. Svaki tren u MasterChef kuhinji mi je bio baš drag. Uživala sam'', istaknula je Ema.

''Ponovno sam osvijestila svoju volju i želju za nastavkom natjecanja, ali žao mi je što je baš Ema ta koja napušta show'', zaključila je Ana.

 

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju