"Bulgur jednako ispadanje"

U kuhinju se vraća Karmen i to umjesto Marije koja je odbila pregaču: "Ovo nije nikakva predstava, jednostavno ne mogu!"

Četrdeset i druga emisija showa MasterChef - 6 Četrdeset i druga emisija showa MasterChef - 6 Nova TV 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Četrdeset i druga emisija showa MasterChef - 10 Četrdeset i druga emisija showa MasterChef - 6 Četrdeset i druga emisija showa MasterChef - 7 Četrdeset i druga emisija showa MasterChef - 5 Četrdeset i druga emisija showa MasterChef - 4 Četrdeset i druga emisija showa MasterChef - 3 Četrdeset i druga emisija showa MasterChef - 2 Četrdeset i druga emisija showa MasterChef - 1 Četrdeset i druga emisija showa MasterChef - 9 +0 Četrdeset i druga emisija showa MasterChef - 8 Galerija

Marija Gregurić odbila je ponuđenu pregaču za najbolje jelo, pa je ona pripala drugoplasiranoj Karmen Jurčić. Osim Marije i Karmen, za povratak u MasterChef kuhinju su se borili još i Marko Krznarić, Igor Ivanović, Vanja Agić i Maja Mandić.

Svatko od njih kuhao je uz pomoć kandidata koji se još uvijek nalaze u MasterChef kuhinji, a Ana koja je ostala bez para za zadatak je dobila pratiti kuhanje s galerije i bodriti ih, zajedno s Tihomirom i Tomislavom koji su pak prije kuhanja morali izabrati glavne namirnice za kandidate među ponuđenih tri – bulgura, janjetine i pastrve.

Pogledaj i ovo Stjepan Vukadin, Melkior Bašić i Damir Tomljanović objasnili su i svoju odluku Promjene u žiriju MasterChefa, evo tko napušta show: "Novoj postavi želimo super sezonu, vrijeme je za nove izazove…''

Marko i Marija su dobili bulgur što je Marija komentirala riječima: ''Bulgur jednako ispadanje''.

Njezina pomagačica u ovom zadatku, Željka nije se s tim složila pa je kazala: ''Što težu namirnicu dobiješ, to dobiješ veći izazov i malo veći raspon sagledati tu sliku i mislim da se ponekad isplati rizik''.

Prije nego su počeli kuhati, natjecatelji su se sa svojim kolegama iz para savjetovali što će raditi. U dućan su išli samo povratnici i za to su imali svega tri minute te su za to vrijeme smjeli uzeti osam namirnica.

Bulgur koji je, prema Damiru bio danas najteža namirnica, i Marko i Marija odlično su odradili i ušli u uži krug natjecatelja.

''Kod tebe su vrlo zanimljivi okusi i to je bilo jako dobro izvedeno'', rekao je Damir te ponudio Mariji pregaču.

No Marija nije htjela prihvatiti ponuđenu pregaču, objasnivši kako bi joj ponovna borba bila previše naporna.

''S kandidatima koji su ostali nemam više dodirnih točaka. Nisam potpuno zdrava i ne želim si stvarati taj stres. Ovo nije nikakva predstava. Jednostavno ne mogu to. Prva dva tjedna mi je bilo lijepo zabavljala sam se, a druga dva tjedna sam se svađala. Jednostavno ne mogu'', rekla je žiriju.

Stoga pregača ide drugo rangiranom jelu, a to je Karmenino jelo.

''Ja sam dobila pregaču, ali nije mi zadovoljstvo. Ovo volim i u ovom uživamo. Želim tu borbu, ali mislim da ovo nije pravi način'', rekla je Karmen, ali pregaču je ipak prihvatila.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene