napokon su je upoznali

Prvi rođendan malene Lilibet: Slavi ga u Velikoj Britaniji, a čestitke su joj uputili najvažniji članovi kraljevske obitelji

Princ Harry i Meghan Markle s djecom Princ Harry i Meghan Markle s djecom Profimedia 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry i Meghan Markle s djecom Meghan Markle i princ Harry Meghan Markle i princ Harry Princ Harry i Meghan Markle - 5 Princ Harry i Meghan Markle - 4 Princ Harry i Meghan Markle - 3 Princ Harry i Meghan Markle - 2 Princ Harry i Meghan Markle - 1 Princ Harry, Meghan Markle Princ Harry i Meghan Markle +6 Princ Harry i Meghan Markle Galerija

Kći princa Harryja i Meghan Markle Lilibet proslavila je prvi rođendan u Velikoj Britaniji gdje je povodom proslave kraljičina platinastog jubileja prvi put upoznala kraljevsku obitelj.

Kći princa Harryja i Meghan Markle u subotu je napunila godinu dana što je kraljevska obitelj obilježila čestitkama na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry Je li ovo bilo samo za kamere ili? Meghan Markle izvela je rijetki potez prema Harryju u javnosti, a to je mnoge podsjetilo na Dianu i Charlesa!

Službeni Twitter profili britanske kraljice, princa Charlesa i princa Williama gotovo istovremeno poslali su poruke kako bi obilježili prvi rođendan Lilibet, kćeri princa Harryja i njegove američke supruge Meghan koja je dobila ime po nadimku kraljice Elizabete.

Harry i Meghan doputovali su u London na proslavu kraljičina platinastog jubileja.

Bilo je to njihovo prvo zajedničko pojavljivanje u Velikoj Britaniji otkako su prije dvije godine napustili službene dužnosti i preselili se u Los Angeles, a za to vrijeme njihov odnos s drugim članovima kraljevske obitelji postao je napet.

Elizabeta nije upoznala svoju praunuku prije putovanja, a Buckinghamska palača nije komentirala novinske izvještaje da su se sada konačno upoznale.

Harry i Meghan postali su osobe koje izazivaju podjele.

Pristaše ih smatraju daškom svježeg zraka u monarhiji fokusiranoj na tradiciju, dok kritičari i mnoge novine preziru njihovo ponašanje i komercijalne aktivnosti kao što je sklapanje ugovora s globalnom streaming uslugom Netflix.

"Tako daleko", objavile su novine Daily Mail na naslovnici o nedostatku bilo kakve očite interakcije između Harryja i starijeg brata Williama na svečanoj misi u Londonu u petak.

(Hina)

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Charles i Camilla Parker Bowles Camilla Parker Bowles (Foto: AFP) Camilla Parker Bowles (Foto: AFP) Camilla Parker Bowles i princ Charles (Foto: AFP) +1 Camilla Parker Bowles i princ Charles (Foto: AFP) Zanimljivosti Isplivali detalji o pravom licu omražene Camille, čini se da je javnost godinama bila u zabludi

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Vjenčanje Adriane i Duje Ćalete-Cara - 4 Vjenčanje Adriane i Duje Ćalete-Cara - 2 Vjenčanje Adriane i Duje Ćalete-Cara - 3 Vjenčanje Adriane i Duje Ćalete-Cara - 5 +6 Adriana Ćaleta-Car - 2 Celebrity Pogledajte prve fotke s crkvenog vjenčanja Adriane i Duje Ćaleta-Cara, mladenku je nemoguće zasjeniti, a pridružio im se i sinčić!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene