Kakav uspjeh!

"Černobil" najbolje ocijenjena serija ikad: Iza sebe je ostavila "Igru prijestolja" i "Breaking Bad"!

Černobil (Foto: IMDB) Černobil (Foto: IMDB) IMDB 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Černobil (Foto: IMDB) Černobil (Foto: IMDB) Černobil (Foto: IMDB) Černobil (Foto: IMDB) Černobil (Foto: IMDB) Černobil (Foto: IMDB) +0 Černobil (Foto: IMDB) Galerija

Serija "Černobil" popela se na prvo mjesto najbolje ocijenjenih serija svih vremena prema IMDb-u.

Serija o kojoj posljednje vrijeme svi pričaju je "Černobil", HBO-ovo djelo čija se radnja vrti oko zastrašujuće i jedne od najvećih nuklearnih katastrofa u ljudskoj povijesti, koja se nakon prikazivanja prve sezone popela na prvo mjesto IMDb liste najbolje ocijenjenih serija svih vremena.

Pogledaj i ovo Bojana Gregorić Vejzović, Gordan Vogleš Ovo nitko nije očekivao! Supružnici Bojana Gregorić i Enes Vejzović iznenadili zajedničkim pojavljivanjem, a oduševili su čak i svjetsku zvijezdu: "Idemo malo u goste"

Kako stvari za sada stoje takve kritike stavljaju "Černobil" ispred "Breaking Bada", "Planet Earth 2", "Band of Brothers", "Planet Earth", "Game of Thrones" i "The Wire" prema IMDb-ovom rangiranju TV emisija.

"Umjesto da upadne u šokantne preokrete, pisac Craig Mazin i redatelj Johan Renck stvaraju uznemirujuću nelagodu koja se proteže kroz sve epizode”, napisla je u svojem izvještaju poznata televizijska kritičarka Caroline Framke.

Za sve one, koji nisu upućeni, serija "Černobil" prikazuje događaj koji se zbio 26. travnja 1986. godine, odnosno veliku eksploziju nuklearne elektrane u Ukrajini nakon koje su se radioaktivne čestice raširile zrakom preko Bjelorusije, Rusije i Ukrajine sve do skandinavskih zemalja i zapadne Europe.

Serija je snimana u Ukrajini i Litvi, a u glavne uloge glume Jared Harris, Stellan Skarsgard i Emily Watson. Stvorena je iz pera producenta Craiga Mazina, koji je zaslužan i za "The Huntsman: Winter's War i redatelja Johana Rencka koji stoji iza serije "Breaking Bad".

Popularnosti serije svjedoči i porast od 40 posto u rezervacijama jedne turističke agencije do kojeg je došlo nakon početka emitiranja serije.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Irina Shayk (Foto: Profimedia) Irina Shayk (Foto: Profimedia) Lady Gaga i Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Irina Shayk, Bradley Cooper i Lady Gaga (Foto: Getty) +11 Bradley Cooper (Foto: Getty) Celebrity Jedna od najljepših žena na svijetu nije izdržala napise o aferi svog partnera, odlučila se za očekivan potez?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene