Što vi mislite?

Više ju ne viđamo u seksi izdanjima, a sada su mnogi posumnjali kako prevelikom majicom nešto skriva

Camila Cabello i Shawn Mendes (Foto: Instagram) Camila Cabello i Shawn Mendes (Foto: Instagram) Instagram 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Camila Cabello i Shawn Mendes (Foto: Instagram) +0 Ricky Martin i Camila Cabello (Foto: Instagram) Galerija

Camila Cabello uhvaćena je u širokoj majici i kako nježno miluje trbuh koji je sakrila ispod nje, pa su odmah krenule glasine i nagađanja da čeka dijete.

Kubansko meksičku pjevačicu Camilu Cabello paparazzi su snimili na ulicama u Zapadnom Holivudu i to ponajprije zbog jednog njezinog poteza koji je odmah pokrenuo zanimljive glasine i šuškanja.

Pogledaj i ovo Shawn Mendes i Camila Cabello Ipak nisu uspjeli Ponovni prekid para samo šest mjeseci nakon što su svojoj ljubavi dali još jednu šansu!

Naime, 24-godišnja Camila slovi kao jedna od najseksepilnijih glazbenica današnjice i njezina su oskudna izdanja mnoge ostavljala bez, ali u zadnje vrijeme možemo ju vidjeti u skroz drugačijim izdanjima. Camila se tako ne skida iz široke odjeće, a na posljednjim fotografijama jasno se vidi kako se drži za trbuščić koji se na njoj prije nije mogao uočiti pa su neki odmah počeli nagađati da možda čeka dijete sa svojim dečkom, također glazbenikom Shawnom Mendesom.

Ovog je puta na sebi imala kratke šarene hlačice i široku bijelu majicu, a ruku s trbuha nije micala. Društvo su joj pravile sestra Sofia i majka Sinuhe, a sudeći prema njihovim izrazima lica vodile su ozbiljne razgovore, dok Shawna ovaj put nije bilo na vidiku.

Par se inače odvaja u rijetkim trenucima, zbog čega joj zavide njegove obožavateljice sa svih krajeva svijeta, slove kao jedan od najatraktivnijih i najromantičnijih na svjetskoj sceni, a u ljubavnoj su vezi od 2019. godine.

Ona mi je jedna od najboljih prijateljica, od moje 15. godine. Znam da samo mladi pa ne želimo brzati, ali mislim da kada pronađeš svoju osobu to i osjećaš, znaš to", izjavio je Shawn za Entertainment Tonight prije nekoliko mjeseci.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Eni Šukunda - 1 Eni Šukunda - 2 Eni Šukunda - 1 Eni Šukunda - 5 +0 Eni Šukunda Celebrity Naša misica hvali se kako uživa s mužem u Dubaiju, a obračunala se i s hejterom zbog ružne poruke na račun operacija koje su joj promijenile izgled!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene